Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Thursday, October 30, 2008

HAL KONVO LAGI.........

Adui... nampaknya banyak plan yang tak menjadi. Rata-ratanya sebab anak-anak dah ramai yang tak datang ke tadika selepas cuti deepavali. Aulad Mesra merancang buat lakonan Smart Reader. Dah pelakon-pelakon utama dan pelakon harapan tak datang-datang sampai semalam. Skrip belum hafal. So, tukar ke plan B. Perdana punya zikir munajat macamana? Jasmin? Hehe.. sama samalah kita tengok nanti ye.

Semalam kelas Jannatul Aad praktis dari pagi sampai nak balik. Ini gara-gara tukar ke plan B lah ni. Anak-anak merungut cakap penat. Heh bukanlah praktis terus. Praktis sekejap, rehat. Praktis sekejap lagi, rehat lagi. Ada sampai yang terbaring-baring. Setakat semalam, kira dah okay lah. Cuma anak-anak ni belum ingat bila masa nak masuk part dia bercakap. Ummu nak kena bagi arahan dulu.

Nanti hari konvo jangan lupa datang!!! Yang girls mesti jangan lupa pakai tudung putih. Jangan pakai tudung berwarna-warni pulak.

2 comments:

Hamirdin b Ithnin said...

toksah risau la. Sonang yo

hidayah said...

Tahun depang bagi dr turun ajark bebudak tadika pulak ye Kak Pah!

Perdana okay kut..hari ni mostly datang..

Jangan Zikr Munajat kami bertukar jadi SHUFFLE lak nanti!!
Baru bergegar dewan...he he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...