Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Wednesday, April 8, 2009

Membesar Sebagai Johan

Salam.
Dua tiga hari ni bizi yang teramat sangat. Ke hulu ke hilir menguruskan hal-hal sukan yang akan diadakan pada hari ahad ini. Minta sama-sama mendoakan supaya pada hari tersebut cuaca baik dan segalanya berjalan lancar seperti dirancang.

Ina, sumbangan ina akak belikan hadiah seperti di dalam gambar ini. Terima kasih banyak-banyak.


Sekian saja laporan. Hari ini akan bizi lagi. Begitu juga besok dan besok dan besok. Majulah sukan untuk... untuk apa hah?

13 comments:

sakurasa 2 said...

kakpah
selamat membizi n selamat mejalankan tugas
he he he

lupekanje said...

kpah...jgn kojo kuek bona...injin dah lamo..kono brehat gak..hehheeh

Kak Ezza@makcik Blogger said...

maju lah sukan untuk dapat kan hadiah!

buat anak anak..lari kuat kuat tau...nanti dapat hadiah besar...
untuk kak pah...jangan lari kuat kuat..kang jatuh tersembam sapa yang susah1 kita jugak laa...hahaha

julietchun said...

tem sukan sok jgn nak jatuh, lps sukan tu nak tergolek dog 3-4ari pun takde yg kesah,kekekeke.

Nizam.Ariff said...

Nak sikit...


[aku dapat word verification yang jahat...dia minta aku tulis balik Gentl. Sama ada gentle atau gentel...]

tasikmerah said...

nak satu hamper tu kak pahhhhhh...

acara apa kamu nk suruh aku masuk? lari dalam guni pun aku sanggup!

hahahaha....

.

Anak Pendang Sekeluarga said...

"Dan orang-orang yang beriman dan berhijrah serta berjihad pada jalan Allah (untuk membela Islam) dan orang-orang (Ansar) yang memberi tempat kediaman dan pertolongan (kepada orang-orang Islam yang berhijrah itu), merekalah orang-orang yang beriman dengan sebenar-benarnya. Mereka beroleh keampunan dan limpah kurnia yang mulia." (Al-Anfaal 8:74)

Salam ziarah dari saya,,blog yang menarik ,jemput muzakarah di blog saya....dan jadikan blog saya sebagai rakan anda..tq

Mak Su said...

errrr, membesar sebagai anak murid kak pah (?)

iina said...

ok kak sama2.. no hal ye..

kak majulah sukan utk taska aulad hehehehe ;).. selamat membizikan diri ye.. jgn tercedera parah tau kak

kakngah said...

kak.. yg dlm lemari blkg tu... tak dijadikan cabutan "rezeki siapa" ker??

kakpah said...

sakura, selamat..alhamdulillah hehe..

acik, enjin dah ovehaul la cik. gerenti untuk ompek limo tahun wakaka..

ezza, anak-anak je yang lari. kpah akan ke hulu ke hilir bawak kamera.

juliet, sapa kata tak de yang kesah Orang sebelah aku ni kata dia kesah ape.. hehe.

nizam, ntah.. kadang-kadang dia mintak yang merapu je.

tasik, mari le ke sini. Kpah suruh engkau jadi mc. nanti dapat hemper satu.

anak pendang, salam ziarah. insyaAllah.

maksu, haah ek. Boleh gak camtu.

kakngah, tajam mato kau. yang tu mano buleh..........

Yunus Badawi said...

betul kata kaknagah. Bagilah yg dalam almari tu buat hadiah. Berduyun2 kami dtg ambil bahagian.

kakpah said...

yb he.he. tu tak masuk dalam kategori. maap je la ye.. he..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...