Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Saturday, January 29, 2011

Makan Jangan Tak makan.

Makan kek lagi.  Nampaknya nanti aku lebih gemuk daripada Kucing Oren.











Birthday hasben aku semalam.  Malam ni baru nak pergi makan-makan .  Siapa belanja? Orang yang punya besdei la yang belanja.  Orang lain punya besdei?  Hasben aku jugak yang belanja.  Haha ... kesian dia.

28 comments:

kucingorengemok said...

ingat makan, ingat kog (campak-campak la skit ke sini...)!

Kaseh said...

KOG ni nampak food laju je dia..hehehe.. beli kat mana kek tu kak.. cam lazattttt jer..

kakngah said...

slmt hr lahir atok!

SeKunTum LaVenDer said...

Kakpah, saya nak bocorkan rahsia. Tuan kucingorengemuk ni kan...orgnya sgt la kurus. Haha. KOG jgn marah ya. Lariiiii... ;p

kakcik said...

Selamat hari ulangtahun kelahiran untuk suami kakpah. Semoga sihat dan ceria selalu. :)

ibuintan said...

selamat hari lahir untuk hasben kak pah... hahaha nasib la.. sendiri pun kena, orang laen pun kena.. moga makin murah rezeki suami kak pah

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Buat air liur meleleh tengok kek petang-petang cam ni.

kakpah said...

kog,
memang kalau makan ingat kat ekau. Ingat nak cari nasi arab kat bangi tapi tak tau kat mana. nak mintak ekau punya advice tak tau nombor haha..

kakpah said...

kaseh,
kog memang hantu makan err.. hantu tengok makanan err.. whatever la..

kakpah said...

kakngah,
atuk cam timo kasih. atuk cakap lagi, takkan takdo apo-apo kihkih..

kakpah said...

syirah,
iye ke.. kuat makan tapi kurus. bagus tu. Dia kurus sebab makanan habis disuruh kucing oren dia makan.

kakpah said...

kakcik,
dia cakap timer kasih. (hehe.. kakpah je yang memandai tolong jawabkan)

kakpah said...

ibuintan,
namanya pun ketua rumah kan kahkah..

kakpah said...

cikina,
makan dengan kopi o sedap. tapi kakpah tak boleh minum kopi petang2 macam ni. nanti siaplah tak tido sampai ke pagi.

kak long said...

anta sikit kek tu ha,org bkt mewah nk ngaso yo!

ejaMaria said...

selalu mcm tu kan... beday hasben pun sendiri belanja... beday org lain plak pun dia belanja... ;p

kayteeze said...

Aderk ! Kakpah ni.... kita dah terliur tengok kek tu laa....

Kunang-Kunang said...

Salam Kak Pah,

Begitulah selalunya. He he

kak Erna said...

As Salam kak pah..ucapkan happy birthday untuk hasben kak pah tu..semoga bertambah bahagia kak pah disamping suami..
kak pah kalau tak larat makan kek..anta yo kek somban ni ha..gerenti licin..he he.

Aku said...

Makan kek tak la jadi gemuk sangat kak, takut gula je yg tinggi...

Insan Marhaen said...

selamat hari lahir..

kalau tiap bulan ada birthday, montel la, kak pah!

pB said...

kek apa tu Kak Pah ...

Hamizah said...

hari2 org belanja makan bestnya..hehehe

tasekM said...

mmg kena lutu je prof tu ye kak....? jahat tau u oll...

:p



.

kakpah said...

kaklong
dah habih. nak anta camano.



ejamaria,
nak buat camner hehe..


tie,
ada lagi belen tu ha..


kunang-kunang,
tau tak per ..

kakpah said...

erna,
nak poi somban tu lai la tak larat.


aku,
betul..betul.. tapikan, lepas tu kena pantang makan gula dua tiga hari. Agak2 belen balik tak.


IM, bulan satu ni je ada empat orang.. memang boleh montel.



pb, kek oreo cheese. Umang.. sedap dan menggomokkan.


Hamizah,
takde la hari-hari. Selalunya kita kena tarah jugak.


tasek, hehe.. tapi dia maha understanding kikkik...

pak long said...

salam...
selamat hari lahir buat hubby kak pah..moga berbahagia hendaknya

Ku Tak Sempurna said...

beli kek ni katne kakpah??


memukau pandanganku. serius. nak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...