Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Saturday, November 26, 2011

Realiti kehidupan

Memerangkap




Perangkap




Terperangkap



Untuk renungan kita bersama.
Hidup kita juga ada kalanya seperti ini.


ibundo

13 comments:

Amie said...

Assalamualaikum Ibundo,
hidup ini memang banyak misterinya, yang terungkai dan yang belum, adakalanya terperangkat, tersesat dalam mencari makna kehidupan...
Salam Maal Hijrah...

Kakzakie said...

Bersamalah kita beringat selalu kakpah kerana jasad kita hanya pinjaman semata-mata utk menikmati hidup yg tidak lama mana pun...

hani@debumelukut said...

sentiasa terperangkap..huhuhuhuu...!

Anifa Mohd Noor said...

hurmm betul2

~ Cik Azz Abu Bakar ~ said...

Adehhh...

Takut lak sey jadi ehh...

Mudah2an kito semuo dilindungi Allah selalu.. Amin..

aNIe said...

Jika kita terperangkap...semoga ALLAH mempermudahkan kita untuk melaluinya...

Dan selalunya ada hikmah disebalik segala kejadian...

Kan kak Pah?

Aku said...

itu jaring penyelamat...

tanpa jaring itu, tentu daun itu jatuh ke bumi dan dimamah cacing.. eeyyuuuoooo.. cacing, geli!

Acik Erna said...

kak pah..memerangkap ko terperangkap ke..satu yo..nak koba..kak pah ni memang pandai ambik gambar.jaring2 halus tu pun bomeh nampak bilo hasil tangkapan kak pah..
kak pah nanti ambikkan gambar saya yo..jadikan mudo sepuluh tahun..he he

ibuintan said...

kak.. saya pun baru diperangkap nasib baik tak terperangkap

Hjh Noralenna Abbas said...

Hajah,
You ni boleh jadi photographer pro lah. Camera apa you guna, serious ni.Ini bukan perangkap tau.

Zaitun said...

Semoga kita semua dalam lindungan Allah swt.

@xiiinam said...

Salam Maal Hijrah.

***Terima kasih kerana menyokong entri ckLah yang lalu...

Anaa said...

kakpah, berdiri bulu roma geli nengok binatang yang terperangkap tu.. dokek sangat gambo eh.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...