Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Monday, November 17, 2008

I LIKE............

I have passions for:

1. GARDENING
Here are some of the pictures taken from my garden















































































































































2. HOME DECORATING

Some husbands label this hobby as showing off but I see it as putting everything neatly in place.








Here are some of the plates belonged to my great great grandparents.

















I ransacked my mom's cabinet when I went back to kampung one day, and I found those cups and teapots. There are more ................































Decided to change the decoration theme to English style........

















3. COOKING


I like to cook because my children like to eat. But I have to squeeze my desire to cook between works (including blogging) and laziness.








My first attempt in cake decorating.









My third attempt







































4. ART AND CRAFT

Decoupage




















Kid's projects


2 comments:

hidayah said...

saya ada dua tiga biji teko antik kepunyaan moyang mertua (ehsan dari nenek mertuaku yang ponggah rumah mereka). betapa susahnya nak menjaganya dari di datangi oleh anak anakku yang masih kecil nii..

ada satu teko kecil yang comel dan penuh dekorasi kepunyaan arwah moyang my hubby, sangat sangat diminati oleh sikenit mawaddah ini..hali hali mau buka almari!!

bunga bunga itu memang menggamit..pernah menjadi minatku tapi semenjak dua menjak sakit belakang, kirim salam...

kek kek??..rasa seram sejuk la..

kakpah said...

Bunga-bunga tu buat gempak je. Saja nak test pandai ambek gamba ke tak. Bila ambek gamba bunga tu satu-satu nampak macam garden aku ni penuh dengan pokok-pokok bunga yang mengancam. Realitinya, tak de la hebat nau.

Teko-teko antik tu, jaga betui-betui weh. Peninggalan tu beb..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...