Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Monday, March 23, 2009

Pesanan Penaja

Rumah ditutup sementara waktu sebab line telefon dah dua hari tak ada.

Argh!......tangan dah gatal nak ketok keyboard .
(pesanan ini pon ditulis oleh anak)

9 comments:

julietchun said...

line yg teruk ke hangpa yg tak bayar bil,hahahhaha.

Tijah said...

awat cheqq???? hahahah

Mak Su said...

oh oh, ok.

Nizam.Ariff said...

Aku punya tel line pun dah tak berapa clear. Apahal ni ha?

Aku terpaksa guna free wifi kat kedai mamak. Hangus jugak le secawan kopi sebagai pengeras wifi tu...

iina said...

lahai kak.. den dah rindu nie ahh.. siap nangis2 tau ;)

lupekanje said...

pesai ni kpah ooii....kang meroyan lak tk dpt tenet...tk per..tk lama lagi masuk balik yooo...

tasikmerah said...

kat sini pun sama kak pah telekom kata 3 hari. tapi kekejap ada. kekejap tak ada. time ada tu aku mengetok le. ha ha.


.

ku tak sempurna said...

sabar... sabar

kakngah said...

haaa.... jari dh nk mengetok. gtl tu.. garu2 sikit...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...