Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Friday, May 1, 2009

Jawab Tag Sakura

Terima satu tugasan dari sakura. Ah.. sonang yo.

1) Anda perlu printscreen wallpaper anda.

Nak tengok wallpaper akak yo. Hah, silo lah belek.


2) Kenapa anda suka wallpaper anda?

Suka ke. Tak de la suka sangat. Gambar tu ambil masa raya haritu. Tengah buat-buat aksi gitew... Rasa-rasa nak tukar yang lain pulak lah.

3) Siapa yag kena tag seterusnya?

Akak taknak dengki kat sapa-sapa tapi nak sangat lah nak tengok wallpaper si:
ashley
acik lupakanje
tijah (jah, kau bolum buek tag yang ni kan?)
KTS
Juliet

Itu je lah. Akak nak dengki kat diorang ni je.


"Cara untuk membuat
printscreen wallpaper ....
tekan button yg ada tulis Print Scrn / SysRq...
biasa nye kedudukan button tu kat sebelah atas kanan
buka Photoshop or Paint dalam Accesories..
paste kat situ..pastu save...then upload le ke blog"


Sekian.

14 comments:

xiiinam said...

Wallpaper ckLah kosoooong je. Warna biru....Eh...mana ada kakPah tag ckLah...sebok je...he..he..



Izin Laluan Untuk Sakura:
sudah lebih seminggu, asal cklah masuk blog sakurasa, mesti lappy cklah off. Mungkin sistem ckLah tak boleh terima web yang banyak wiget terbang-terbang tu. Maklumlah, cuma guna broadband yang berkapasiti 7.8 mpps. Signal 3G selalu lari dan harapkan GPRS je...memang lemah lembut dan supan santun amat kelajuannya...Jangan marah ya!!!

Tijah said...

mengado2 la uwan ni taw. org nak rehat2 tem hari buruh ni dio bagi eseimen lak...

yo lah. potang2 kang den buek kak yo???

AZANI said...

kakpah:cantik wallpaper tu macam style bergambar zaman 60'an, tunjuk bulan, cuit pipi, pegang tiang, tenung langit,andaikata saya masih simpan gambar saya masa kecik, pakai baju butang sampai tengkuk, tuck in dalan short pants khaki, bolehlah saya wallpaerkan di blog saya.Sayang, takda dalam simpanan.

Hamirdin b Ithnin said...

tag ni selalu wrestling aje yang buat.

aku tak de gam la nak lekat kan wall paper.

sakurasa 2 said...

kakpah
terima kasih ya buat tag tu
sakura suka tengok wall paper kakpah tu aksi yang giteww....
batu pun semua sama ya!!!

kakpah minta izin laluan untuk cikLah:
cikLah xdapat masuk ke blog sakura ya, nanti sakura nak cuba tangkap dulu yang terbang2 tu n yang jatuh2 love2 tu...kalau sakura dapat tangkap salah satu love yang jatuh2 tu dah ada dalam tangan sakura....maybe baru cikLah dapat masuk ke blog sakura he he he

ku tak sempurna said...

muehehehehe..

ghaso nak golak plak..

dah lama tak buat tag ni... tp ok gak layan tgh takde org ni.. sume bercuti berblog.. kita2 je la yg ada...


tp macam tak sesuai plak nak ltk screensaver ku..
sgt mengghairahkan...
hikhikhik..

kena tukar screensaver baru dulu..

tungguuuuuuu

lupekanje said...

maleh rrr acik...mang ngengado nek Pah nihh.. tk do mondo apo nak di tayangkan kt screen acik ni ha..org tua nyer taste, aper la sgt...yg ponting mato den sojuk nengok nyer...screen acik ni dah dokek stahun bertahan ngan gambar ni...kira wallpaper paling lamo berthn. Nanti2 la kpah ooii..maso2 tk de idea nk tulih blog nnt...hehe..

kakpah said...

cklah, eh eh.. nama cklah takde ke. tu tandanya kpah taknak dengki ngan cklah haha..

tijah, bilo lai nak ngengado. kaan e slalu..

azani, weh.. sayang gambar lama penuh memori tu tak disimpan. Mesti ko pakai slua pendek main simpul je kat pinggang kan?

kakpah said...

atuk, ala.. gurau-gurau lak dia...

sakura, sama-sama kasih hehe.. jom kita minum kopi secawan..

KTS, weh.. tak ci la main tuka-tuka.

acik, ala, bole la cik. bole la.. hikhik..

Yunus Badawi said...

rajin kak pah bayar hutang. Saya masih terhutang dgn sakura. Dia dah ingatkan saya tadi. huhuhu

Nizam.Ariff said...

Nasib baik tak de assigment...

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

uk haloh....gambor eksyen eksyen cenggini yang best!..ada karektor..ahakkkss.

kakpah said...

YB, tak baik berhutang. kena lunaskan cepat hahaha..

nizam, assignment tak de tapi nak kena buat soalan peksa budak-budak ni.

cikgooden, ngeh..ngeh..

ashley said...

Apo la nak dengki ngan aku ni...wall paper aku bunger tulip jer..ambik dari komputer ni jer. Dah memang ado dah lekat jer..Tak de glemer glemer cam kakpah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...