Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Tuesday, December 29, 2009

RECOMMENDATIONS

The phone rang.
I stretched my left arm to pick up the receiver and placed it close to my ear.

Assalamualaikum, tadika Aulad

Waalaikumsalam. Saya nak tanya pasal pendaftaran. Anak saya lima tahun...

The conversation went on mostly on registration details and our syllibus.

Kawan saya rekomen betul2 ni anak saya masuk Aulad. Dia kata kat BBB tu tak payahlah cari tadika lain, hantar je kat Aulad.

Was I grinning?

O..ye ke. Dia ada hantar anak kat Aulad ek. Siapa nama anak kawan tu.

And I heard giggles at the other end of the line.


Hehehe... kawan saya ni yang tadika kat Aulad dulu. First batch. Sekarang dah tamat universiti dan dah kerja dah. Dia yang beriya-iya suruh saya hantar anak kat Aulad ni.


What a recommendation !!
But why do I suddenly feel very old? hehe...

14 comments:

julietchun said...

kakpah bukan tua tapi lama,ehehehe.

Mak Su said...

wow!! alah kakpah, apa ada pada usia :D

Kak Nora said...

Salam hajah,
Tanpa disedari.....that means you have been very, very buzzzzzy just like the bumble bees.

Tie said...

Uwaaaa....... recommendation dari murid tua !! Nanti boleh buat Alumni la Kak Pah ! Mesti gempak bila buat reunion boleh jumpa dengan murid-murid lama...

Nizam.Ariff said...

Mak Oiii...!

Lama giler punya recomend... hahaha

umi_e said...

salam... dapat rekemen daripada bekas pelajar 1st batch lah! Tahniah!

Tijah said...

humang aihhh. akak patut banggo tu kak

kakpah said...

juliet, err.. tak sama ke.

maksu, haah, ek!

Tie, kena selongkar balik fail2 lama tu. Best juga

Nora, kadang2 jumpa murid2 lama yang dah besar panjang macam mak bapak orang. kalau tak ditegur memang tak kenal..

nizam, haha..

umi. kalau umi ada anak age tadika pasti kakpah bagi umi diskaun hehe..

tijah, bilo nak datang minum air zamzam..

Ku Tak Sempurna said...

tak lama nanti, ada plak yg tepon ..........

"sy nak htr anak umur 5 thn... mak kwn sy yg recommend tadika ni"

"kawan awak yg sekolah sini dulu ke?? sape nama?"

"errr... mak dia yg sekolah tadika ni dulu.... "

hihihihi

generasi demi generasi :D

kakpah said...

kts, aku ntah ada ke tidak lagi time tu hehe...

tasekM said...

kak, ko dh business berapa tahun hah?

:)

kakpah said...

tm, haha... kau pun beringus lagi masa aku bukak tadika dulu. dah 20 tahun

iina said...

Oklah tuh kak.. sok2 leh buat buka sejarah kak.. aulad history of nursery hehehe ;)

udek said...

salam...sy tataw sy batch ke brape yg pasti i was thre back in 1994.hehehe..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...