Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Monday, January 25, 2010

Baby Face Contest

sticky mode no:2

Jalan-jalan kat alam maya, terjumpa satu contest. Teringin pula nak mencuba nasib. Contest ini dianjurkan oleh pretty zaza dan nama tajuk contest ini ialah pretty zaza baby face contest.


Pretty zaza cakap:

Apa yang perlu dibuat:

* Buat ENTRY di blog anda berkenaan contest ini dan letakkan gambar anak anda berposing manja (tak manja pun tak apa) - okay, DONE

* Anak anda boleh berposing di mana-mana saja .. tetapi, sila CLOSE UP bahagian MUKA saja.
- DONE

TERMA DAN SYARAT :

1) Terbuka kepada semua pem'blog'2 yang ada - WOKEY
2) Add blog ni dalam blog list anda ( sesiapa yang belum jadi follower.. ) DONE
3) Letak banner contest di sidebar blog anda dan banner mestilah di'link'kan terus pada ENTRY Ni- DONE
4) Umur anak-anak anda mestilah dari 1 hari hingga 6 tahun. - WOKEY
5) Letak gambar anak anda beserta nama, umur dan jantina. - DONE
( Secara otomatiknya anak anda akan dikategorikan kepada dua kategori iaitu, BABY BOY & BABY GIRL mengikut jantina mereka)
6) Setelah siap N3 anda, sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya saya boleh menjengah N3 anda (bagi link untuk entry tu sekali..)
7) Pemenang akan dipilih berdasarkan kecomelan masing-masing dan gaya posing yang menarik hati.
8) Tarikh tutup penyertaan adalah pada 5 Febuari 2010 tepat-tepat pada pukul 12.00 tengah malam.
9) Top 10 bagi kedua-dua kategori akan diumumkan pada 10 Febuari 2010
10) Top 5 pada 15 Febuari 2010 dan pemenang akan diumumkan pada
20 Febuari 2010.


BERITA BAIK...

* ANAK/ANAK SAUDARA/ADIK/CUCU/CICIT... SEMUA PUN BOLEH JOIN..SUKAHATI ANDA!! JANJI.. MEMENUHI TERMA & SYARAT KAT ATAS!!


haha.. sebab berita baik inilah kakpah berani nak join contest ni. Anak kakpah yang kecik dah tingkatan 4. Tak layak nak masuk. Yang di bawah ini ialah cucu.



NAMA : MUHAMMAD FARIS HAFIZIN
UMUR : 9 BULAN


6 comments:

xiiinam said...

Aisey...


kakPah....pinjam baby sat...

Kak Nora said...

Memang comel cucu hajah.

AZANI said...

salam hajjah..eden tabik spring kat hajjah..

indahhouse said...

salam kak pah,
ala...cutenya cucu kak pah. comei sesangat. :)

Yunus Badawi said...

lepas tengok faris yg comel tu tak jadilah nak masukkan muka Adam huhuhu

kakpah said...

salam kat semua. hehe.. baru dapat cucu sorang ni rajin lah melayan. dah ramai sok tak larat den...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...