Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Saturday, January 30, 2010

updates dialog lucu

Menulis dari tempat perlarian sementara.

Banyak bunga-bunga cantik di sini. Pemandangan juga cantik. Memberi peluang untuk aku bereksperimen dengan D60.





Updates contest dialog lucu:

Contest akan berakhir besok tepat jam 12 malam. Sesiapa yang mahu mencuba nasib, masih ada waktu untuk berbuat demikian.

Pemenang akan diumumkan pada 2 feb. (Bagilah peluang kakpah meround dulu puas-puas kat CH ni hehe..)


Sekian. Sejoooooook...............

9 comments:

daydeck86 said...

KakPah jangan lupa ole ole ekk...
ehehhehehehehee

Jantan Terhangat said...

hahaha ok kak pah..

aNIe said...

Kak pah...ambillah gambar2 pemandangan yang cantik2 kat sana pulak...

Dialog lucu...huhuhu...tak dpt lah nak pikir...otak dah berkarat...hahaha

deeja said...

salam.
santik bunga to...i like bunga

kakngah said...

kak... kirim togeh limo kilo...
kehkehkeh!!

Kak Nora said...

Hajah,
berbaloi lah D60 hajah!

Tie said...

Ishh..!!

Cantik la gambor bunga2 tu.. jeles betul !

kakpah said...

daydeck, tak lupa. tapi kakpah makan sendiri hehe..

jantan, haha..

anie, hmm.. amek dah..

deeja, i like bunga too. cantik2 ar..

kakngah, dah poi tanyoan. togeh dah abih kono borong.

nora, seronok bereksperimen dengan gambar ni.

tie, bunga yang ori lagi cantik... ish..

AZANI said...

salam hajjah
turun cameron nanti singgah di restoren kuali,the best pecal in tapah town,laksa fresh singgah gerai kuaters jkr hala ke bidor,right hand side....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...