Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Sunday, July 4, 2010

Tiada tempat lain nak dituju?

Salam.


Situasi:

Anda sedang duduk termenung di bilik air, mencari ilham apa yang nak ditulis dalam blog.
Tiba-tiba pintu di ketuk bertalu-talu.


Cepat ar.... dah tak tahan ni. Cepat ar!!!!!!

Macamlah tak ada bilik air lain.

Soalan:
Apakah tindakan anda.

kakpah

21 comments:

a kl citizen said...

jerit dari dalam suruh pergi bilik air lain....

ckLah said...

Errr...tindakan?


Jadikan bahan entri...macam kakPah. Muehehe...

kak Erna said...

kak pah.he he..saya kalau jadi macam tu..bukan setakat jerit lagi..mau tumbuh tandok...
tak de bilik air lain ke..kot tak..pergi je..ke shell ke petronas ke..jangan sesekali berani kacau..

kakpah said...

cikgu normah, ada orang ni kan, bilik air lain taknak.. nak mengeram yang kat situ jugak hehe..

cklah, haha.. ada gak bahan kan?

erna, dah jerit dah tapi masih ketuk2 dan berjoget luar pintu.

kak long said...

kau nih...
saba la gek eh...
lom pueh laie ha...
keh keh keh...

DrSinga said...

cett....
dapat ilham masa termenung rupa2nya...

pB said...

tersenyum sebab dpt ilham untuk tulis dlm blog ...

kakcikseroja said...

buat pekak je.. :)

kucingorengemok said...

buat-buat tak dengar (hehe, evil kan?)

nor_anifa said...

hahaha..tindakan yee....buat2 x tau kot...tak pn suh p kt stesen2 minyak berdekatan. keeh3

kakpah said...

kaklong, buleh ko menyaut haha..

dr singa, masa termenunglah banyak ilham datang

kakpah said...

pb, kakpah pun senyum bila pb senyum

kakcik, kakpah suka dengan jawapan kakcik

kakpah said...

kog,suke..suke.. buat dono je. lantak ko lah kan?

nor-anifa, tak sempat ke petronas dah berciciran dah...

PALATABLE said...

Salam Kakpah...Bagitau kejap aja lagi atau pergi bilik sebelah kalau tak sabar sangat nak melabur...

http://treatntrick.blogspot.com

AZANI said...

salam hajjah
dehem dehem ikut rentak morse code...mesej..cari tandas lain selesaikan urusan sendiri....kalau sayalah....

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

hahaha....adeh kak pah ni, buat saya gelak malam2.

annie said...

naik antu, mcm tak do bilik air lain..buek dek jo kak pah..

cHeRyNa PiReS said...

sha pun selalunye tak suka org kacau kalau tgh berimaginasi;)

iina said...

Hehehe kak pah buek xtau xleh ko?? Kot dah terpaksa tuh musti dio poei bilik lain hehehe ;)

kakpah said...

palatable, ada orang jenis degil. dah cakap pun masih ketuk2..

azani, kalau berdehem sampai sakit tekak pun tapi masih tak paham2 camno..

kakpah said...

fiza, erk... ko takde pengalaman camtu ke.

annie, memang tumbuh tanduk dibuek e

sha, terbantut kan sha?

iina, hahaha... memang aku buek tak tau je na.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...