Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Friday, September 3, 2010

Sungguh Ai Tak Sangka

Harini nak cerita pasal lain.

Minggu lepas aku ke kedai Nor di seksyen 4 tambahan. Hajat hati tu nak jumpa dia personally nak bincang pasal shooting gambar konvo. Tahun ni aku malaslah pulak nak shoot sendiri. Terasa penat sangat.

Bila aku masuk dalam kedai, ada dua orang perempuan duduk de tepi meja, hadap menghadap. Bila aku bertanya, yang menjawab adalah perempuan yang berhampiran dengan aku.

Kak Nor bulan puasa ni tak masuk kak.

O ye ke. Ingat dia ada tadi.

Aku perhatikan perempuan yang lagi sorang cuma diam dan senyum-senyum. Rambutnya lurus panjang mengurai. Kulit mukanya halus gebu. Keningnya rapi tersusun dan bibirnya mulus dicalit gincu merah. Ada sedikit lurah di dadanya yang sedikit terbuka. Cantik orangnya. Kalau ada lelaki yang memandangnya mungkin mengurangkan pahala puasa pada hari itu.

Ada hal apa kak. Kalau boleh kami bantu, kami bantu, kata perempuan tadi.

Akak nak bincang pasal photo shooting kat tadika akak. Tak apa lah.. nanti akak call Nor.

Akak ada nombor dia ke!! , celah perempuan cantik rambut mengurai, berkulit gebu, kening tersusun dan berbibir mulus dengan suara yang garau.

Auww!!! Sungguh ai tak sangka yu.....
.
.
.
.
.
p/s pagi tadi selepas subuh aku tertidur balik dalam bilik sejuk macam peti ais ini. Dan aku bermimpi kertas exam aku hilang. Aku meraung-raung mengadu pada cikgu aku yang bernama cikgooden. Apa ra...


kakpah

44 comments:

Ms.Lilies said...

yaa aaa aaawwww....
terkesima x kak?
hehehe

kakngah said...

tulen bangggggg....

kak long said...

ai pun tak sangka uuuu...!

ita cutevirus said...

kak pah,
da lama ita tak jengah blog kak pan ni... terasa rindu plak nak anak² comek kak pah...

kakpah,
ita pon pernah terkena.. ada satu kedai kain kat sini... time tu ita nak beli kain... pastu ita tunjuk yg mana ita nak kat salesgirl.. sekali tu nampak halkum daaa... alahai... fail!!

AuntieYan said...

Salam Kak Pah,

Ha!..ha!...species depa ni memang molek-molek, jelita lagi ayu, yang depa kalah dengan kita wanita tulin ni tang suara le... :-)

julietchun said...

bulu betis ada tak kak? hhhahahhahaha

indahhouse said...

Salam kak pah,
Er.. dia terkejut tak nampak kak pah terkejut? hihihi.
Sama la kita, kak pah. Saya tido lepas subuh tadi, ngantuks bangun dlm pkul 3 pagi masak sahur. berbuka kat rumah kawan, jadi takde balen. Pelik2 pulak mimpinya. huhuhu..

kakpah said...

lilies, memang aku terkesima.. telopong jap.

kakngah, auwww!!

kalong, tengok muka konpem perempuan ayu..

al-lavendari said...

kenapa suara dia garau .. batuk kot ! hehe

kakpah said...

ita, ala ita.. mehla jenguk2 kita selalu hehe.. agaknya dorang ni mana-mana je ada ek..

yan, tang suara tu yang tak boleh nak ubah. ada hormon nak ubah suara ke..

kakpah said...

juliet, dia pakai skirt labuh la juliet.. sah2 tak nampak bulu kaki hehe..

indahouse, dia selamber dek je haha..
kakpah jarang tidur lepas subuh. tu yang buat mimpi tak aper2..

tuan haji, hehe spesis dua alam.

kak Erna said...

kak pah..heran kan..cemana lah kulitnya boleh gebu..cantik mulus..ngalahkan yang ori...he he..

DrSinga said...

nenen siap berlurah kak?????!!
wahhhhh....
mau 32A tuuu.......

Mak Su said...

ya Allah! mmg sungguh tak disangka2, kedua2 event mmg sangat mengejutkan, hahaha

tasekM said...

kdg2 depa tu lg cantek dr org pompuan, kan...?


.

pB said...

SALAM KAK PAH


Selamat Hari Raya
Maaf Zahir Batin


pB last kerja hari ini....

kakpah said...

erna, tulah pasal.. cantik halus gebu tu...

dr.singa.. haha.. betul!! camana dia buat ek?

maksu, kakpah lebih tekejot bila ko tak lalu makan maksu haha..

TM, betol2... kalah yang ori..

kakpah said...

pb, salam... dah nak balik kelate ke..

kakcik said...

Wawwwwww.. Ai baru nak bayangkan keanggunan wanita tu, yuuuuuuu... :)

Kunang-Kunang said...

Salam Kak Pah,

Semoga kak pah sihat.

Kunang-Kunang said...

Bertemu lagi Kak Pah,

Tadi terbaca kisah adik sakit. Menitis juga air mata saya membacanya. Saya boleh rasakan kelojakan jiwa kak pah sebab saya telah melalui semua itu cuma keadaan dan cara yang berbeza.

Kisah saya, ianya berakhir dengan perpisahan buat selama-lamanya di dunia ini antara saya dan anak lelaki saya yang berusia 25 tahun pada 3 tahun lepas.

Semoga adik semboh segera.

kakpah said...

kakcik, rasanya kakcik boleh bayangkan kikkik..

kunang-kunang, harini adik boleh balik tapi belum sembuh sepenuhnya. darah masih lagi berkuman dan kena datang spital semula untuk checkup..
takziah untuk kehilangan ani..

ieda said...

teringat shopping raya last year kak pah..sales girl semua cun2 belaka.dalam dok sibuk2 pilih baju terdengar suara salesman..tetoleh2 saya cari..rupanya dia di antara sales'girl'yg cun tu..

Ena said...

keh keh keh..

kakpah pun tergoda dah sebelum tu.. hahahha.. nasib baik kebenaran terserlah jua.. ;D

Yunus Badawi said...

Kami org lelaki tengok takpe. Kakpah tengok dia sampai nampak lurah kurang pahala puasa kakpah hehehe

Auwwwww

mae said...

Ahmad Izuddin dah discharge ke lum. kata ari ni....

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

Apo cito, tibo-tibo yo, eden masuk kek mimpi ekau ni, kakpah?..

hahahahaha...

h4ni3 said...

lama tak jengah sini kakpah

erkkk... kakpah pegi d'renjis ker tu?

a kl citizen said...

camanalah kita nak dapat muka mulus cam diorang ya kak pah? dah terlambat kut....

Nizam.Ariff said...

Salam, akak pun mimpi-mimpi jugak ek? ingat aku je yg kuat mimpi... kertas cikgodeen bukan ke jiran akak yg tolong...hahaha

iina said...

Kak.. memang den tak sangka.. cantik sungguh cantik tapi.. hehehehe.. akak ambik exam apo kak?? sampai meraung2 tuh hehehehe

lupekanje said...

hahaha...
sekian.

Ku Tak Sempurna said...

ai tak sanggup yu!!

.
.

yu lagi gebu dari ai... jeles ai tau..


ahaha...

~Kak AZZ~ said...

Hahahahaha...

Dorang jenis ni mmg jaga kulit kak... Kdg2 kulit dorang lg cantik dr kulit kita.... hehe...

kak ina kl said...

salam dan selamat hari raya kak pah. Alhamdulliah adik tak apa-apakan Semuga beliau cepat sembuh.

Anak saya pun pernah jadi macam adik tu..tapi taklah kena usung dengan ambulance.

karipap roti tu good idea bila malas nak buat kulit dia kan..tq kak pah

kakpah said...

ieda, kadang2 susah nak beza kan?

ena, kalau lelaki nengok lagi tergoda

yb, Auww! tak baik tau you ni..

mae, hehe dah balik

cikgoodin, tu la pasal.. kau jampi2 ke.

kakpah said...

hani, salam.. kakpah pun lama tak jenguk rumah u. drenjis?.. haha tak tau pulak namanya drenjis.

cikgu normah, dorang ni jaga betul2. kita?hehehe..

nizam,mesti mimpi2 punya haha..

iina, kertas kimia haha.. cukuplah tak patut. Akak pegang buku kimia pun tak..

kakpah said...

acik, hahaha... sekian.

kts, auww.. jangan la jeles..

azz, betul ko cakap tu.. sebab tu muka halus. misai pun tak de ko..

ina, selamat hari raya ina. alhamdulillah adik dah balik dah tapi masih kena pantau...

TOKMA said...

'Apo nak di kato' ye kakpah.
Sudah nasib dia orang nak jadi gitu..kita hanya boleh mendoakannya aje yang terbaik buat mereka.

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI BUAT KAKPAH DAN KELUARGA.

Kamsiah said...

kahkahkah...ai tak rela you...

Insan Marhaen said...

kesian kat depa ni. tugas kita memperbetulkan mana yang patut. jangan pandang rendah. mana tau, entah esok lusa saudara-mara kita ter auwww...

kakpah said...

Tokma, asal dorang tak buat benda yang tak baik..
selamat hariraya tokma.

kamsiah, haha

IM, betul tu .. setuju sangat..

ashley said...

Konpius habis..
cikgoodeen ada harapan jadi cikgu TADIKA ker?...TAFSIRAN MIMPI!

DrSinga said...

dia orang makan pil perancang Kak!!!!
sungguh!!!!!
selalu beli kat klenet!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...