Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Friday, November 19, 2010

those old days

Got a message from a dear friend;
Srikandi Dinner, 10 Dec 2010, Hotel Singgahsana - a great day to meet old friends and make new ones..!!! It's been 35 years since we left the school.

What?
Is it really 35 years?
.
.
.

I am still thinking.
Whether to go or not to go.

24 comments:

kak Erna said...

tak payah fikir panjang kak pah..seronok jumpa kawan2..tu pun kalau kak pah tak de perancangan yang lebih penting

ejaMaria said...

emmm... pikir la 35 kali gak... ;p

kakpah said...

erna, nak kelua malam-malam tu yang maleh tu..

maria, haha..

mamawana said...

Salam...

Seronok gathering tu kakpah. Pi ajer...

Ena said...

ena suka gak gather2 ni kakpah tp ena sokmo tak dpt join...huhu..

ckLah@xiiinam said...

Jalan elok-elok kalau keluar ya kakPah!

:D

iina said...

Poei yolah kak.. kalau atok nak ikut.. poei yolah.. musti best jmpa kekwn lamo kan ;)

Cikgooden said...

hampir2 ke umur amba tu kakpah..

samat ghayo...

Ms.Lilies said...

Kak...poeila kak...borak2 dgn geng lama....tp kono ready jwpn utk soklan2 cepumas :p

Tijah said...

poie la kak. bilo laie queen latifah nak perform. hikhikhik

Kak Ezza@makcik blogger said...

pergi lah kak...nanti menyesal..life is short bah...so ada ruang dan masa...go laaa...jumpa kengkawan lama tu....boleh kira berapa banyak kedut kat muko tu...hahahah..jangan marah!!!

Yunus Badawi said...

Saya berlari pakai lampin lagi masa kakpah tinggalkan sekolah dulu hehehe

Kakzakie said...

Salam Kak Pah,

Banyak re-union akan diadakan bulan december ini. pergilah kak pah. dah 35 tahun tu. Kalau ada baby dah kahwin dan beranak-pinak dah baby tu.

tasekM said...

35?

saya tak lahir lagi kak...

nk bagi semangat suruh pergi gak nih...




.

h4ni3 said...

kalau kakpah rapat dgn diorg dulu... pegilah.. mesti seronok..
tapi kalau yg join ramai kawan2 lama yg tak baper nak sekepala, kalau hanie la, kompom tak pegi. hehehe

ckLah@xiiinam said...

cantiknya gambar kat atas kak pah...rasa nk culik budak2 tu!

kakpah said...

mamawana, hmmm.. last sekali pegi dah belas tahun dulu.

ena, hehe.. tak dapek den nak nolong..

kakpah said...

cklah, kalau jalan besok paginya baru sampai hehe...

iina, iyolah.. tongah pike la ni. atuk takleh ikut sobab dia pahlawan..bukan srikandi haha..

kakpah said...

cikgooden, hiii.. ekau berhingus lagi.. solamat ghayo.

lilies, nanti sodap borak taak hingat nak balik pulak.

tijah, mak ai.. buruk na ghupo e hikhik..

kakpah said...

ezza, tang kodut tu yang tak dapek nak sorok tu haha..

yb, kecik lagi kau yo..

kakzakie, haha.. kebanyakan kawan bloger kat sini lahir pun belum..

tm, kau kat alam mana ek masa tu.. hii..

hanie, semua batch datang. kawan kamcing dah book dua meja. tu yang macam ada semangat jugak nak pegi. ramai yang dah lama tak jumpa.

cklah, kalau budak kat atas tu kurang sorang...kpah cari cklah ek.

AuntieYan said...

Salam Kak Pah,

Kak Yan cukup 'seram' nak jumpa kenkawan lama nih...apa lagi kenkawan sekolah menengah, maklumlah boleh dikatakan rata-rata dia orang dah menjadi orang yang berjaya dengan berjawatan tinggi dan ber tittle bagai..
Betul. dah lama kita tinggalkan sekolah dan kenangan bersama kawan-kawan.
After so many years, mungkin kawan baik kita dulu dah tak seperti dulu lagi....

pssttt...Kak Yan pun ada juga depa SMS...:-)

kucingorengemok said...

ooo kak pah ni srikandi stf kaa?

kakpah said...

yan, ko budak stf gak ke. pegi?

kog, heh..heh.. meh sini aku pencak silat akan dikau kalau kau berani hehheh..

AuntieYan said...

Salam Kak Pah,

Malu den nak ngako, sebab den tak ado pangkat!

Kak Yan satu batch dengan Nurimah Saleh (dah arwah, baru meninggal this year) Rohani Paimin, Saadiah Basiron... (pun dah arwah)Engku Faridah, Wan Rokiah...batch MCE 73!!!! ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...