Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Friday, December 24, 2010

Hangen


Salam.

Saja nak tunjuk some of the class deco that I made.







Lagi satu minggu lebih sekolah akan dibuka semula.
Minggu terakhir adalah minggu yang tersibuk.
Orang yang nak hantar mainan di playground masih tak datang-datang.
Pasir dan batu yang diletakkannya di tepi jalan sudah menjadi tempat kucing melepaskan hajat. Bila di hubungi jawapannya masih sama; besok saya datang.

Memang hangen satu badan.


p/s ina, tenkiu sebab tulis nama kakpah atas salji.






24 comments:

kakcik said...

Sungguh kreatif Kak Pah ini.

Hangen tu jangan sampai diterbangkan, ya Kak Pah? :)

ejaMaria said...

dah pasir... mmg febret kucing... akak tabur sabun basuh baju jenis serbuk... nnt dia tak nak dah la melepas kat situ... insyaAllah try la...

Kakzakie said...

Salam kakpah,

Lumrahnya selagi hajat dan kerja belum selesai dan masa pula semakin berganjak dari hari ke hari meang hangenlah jadinya.

Sabar kakpah. Atau suruh dia tolak 5% sebab delay....

Ena said...

cantik & kreatif..
bukan budak2 je suka tengok tp mak budak pun suka jugak.. hihi..

lahai.. tak settle lagi rupanya.. tensi gak tu kan!

bujal X said...

nak tulis nama makcik kat dinding ofis saya boleh? he~~sabar makcik~esok dia datang~~

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Sampai entry penunggu hinggan entry hangen, orang tu tak datang lagi. memang tak patut. kak pah , volume kasi kuat sikit.dorang ni tak tahu orang marah kot.

kak long said...

memang hangen boto la ornag yg cam gini..!

Kak Nora said...

Salam,
Tip yang bagus dari ejaMariah. Agaknya bau sabun, kucing tak suka. Anyway, colourful classroom!

~Kak AZZ~ said...

Comel la gambar munyit tu kak...

Nak try la petua tabur sabun basuh serbuk tu.. Kalau tabur kat dlm rumah tempat kucing salu melepas, agak2nya jalan tak ehh... huhu...

julietchun said...

kalo dia dtg sila tunjuk hangen sket.

h4ni3 said...

deco tu every year kak pah tukar ker?
rajin n kreatif sungguh
rasa cam nak jadi budak tadika balik hehe

Aku said...

Dah cakap dah, dia silap hantar kat rumah org ... hehehe

Yunus Badawi said...

Kontraktor manalah yg kakpah ambil ni? Lain kali carilah org mcm saya ni. Kerja siap on time hehehe

kakngah said...

sebbaik ina ada tulis nama kpah atas salji.. kalau tak.. terpaksa la kpah tulis sndr ats pasir dotdotdot itu..
:P

iina said...

kak.. samo2 kak.. takdo kono bayar free yo.. kak kalau pasir tuh snow.. den confirm musti dio pun xberani nak lepaskan hajat hehehe..

Sabo kak.. apa kata tepon diorg akak hembus angin2 sikit hehehe.. ;)

kakpah said...

kakcik, cikgu kena kreatif hehe..

ejamaria, wah.. ini tips yang sangat berguna ni. ada kucing suka berak tempat akak menyidai baju. nanti akan ku tabur dengan sabun serbuk kasi dia berbuih ..

kakpah said...

kakzakie, tu yang hangen tu. cuti tinggal seminggu je lagi.

ena, kelas kena cantik nak tawan hati mak budak kehkeh..

kakpah said...

bujal, boleh..kau tulis besar2 kasi orang nampak hehe

cik ina, dah pakai loudspeaker dah

kaklong, botul...

kakpah said...

kakhajjah nora, tu lah.. nak cuba lah nanti.

azz, kalau tabur dalam rumah ekau lak yang tegolek hehe..

juliet, jangan hangen keluar kat bawah dah..

hanie, selalunya by the end of the year dah hancur huuu.. kena buat baru.

kakpah said...

aku, dah puas aku ngintai rumah orang. tak jumpa pun!!!

yb, lenkali aku panggil ko.

kakngah, wee.. campur ngan taik kucing tangan aku

kakpah said...

ina, kalau kek snow.. kolua yo hajat e, boku hehe..

Ku Tak Sempurna said...

monyet itu sangat comel. tp kakpah dah latih dia ke belum??

nanti kang tak pasal2 ambik kelapa tua. den suh ambik kelapa muda!

:P

kakpah said...

kts, kelapa tua banyak minyak. dia pandai pilih hehe..

ieda said...

cantiknya sekolah.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...