Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Sunday, January 30, 2011

SKODENG

Semalam kren kat depan rumah ni mengaum dari pagi sampai ke petang. Hari sabtu pun mahu kerja ka...
















Lama tak skodeng orang.  Photo shooting pun dah berkarat.

26 comments:

kak Erna said...

kak pah..banggo orang yang buek kojo tu..kalau nampak gambar e kek blog kak pah ni..
mau lagi lambek siap e..ha ha..ha..

ieda said...

tuuuu diaaa...kak pah punya zoom..

anymz said...

kakpah,ese datang sambil clap2 nih..terbaik wo photo shoot from kakpah..(well,i mean at this age..hahaha)..thumbs up utk kakpah.tak sangko ado bakat yg di sorok..

Deliah's Deli said...

assalamualaikum kak pah..lama x singgah..dapur kak pah dah berubah wajah..teringat zaman kanak2 kat rumah papan camni...rindunya :)) wah kak pah, klu zaman anak2 dara dulu sure ada yg bertanya...yg mana 1 idaman kalbu...hehehe..gurau jer kak pah..tp mmg kak pah blh bt kelas photography tau! :)

ckLah@xiiinam said...

Dengan kamera yang canggih....gambar pekerja kontrek tu semua nampak kacak...hehehe

kakngah said...

ha.. skodeng! timbel mato nanti kehkehkeh!!
ala2 mamarazi dah tuh!

pak long said...

salam buat kak pah...
2 kemahiran berbeza...

1.kak pah...snap gambor..
2. pekerja kontrek...kontrol tabung simen..

2-2 ada kelebihan skillnya

Kak Nora said...

Wah, hajah boleh jadi PI lah, snap. snap. snap...

Insan Marhaen said...

rasanya bukan orang malaysia yang buat kerja tu ya...

sal said...

cleAR PIC tu..tahniah kak pah..dah pro nampaknya ..

kakpah said...

erna,
pasti tak nampak. Skodeng dari belakang langsir tu..


ieda,
takleh zoom lebih2. Nati nampak jerawat batu.


anim,
tu baru keluar sikit-sikit jo tu haha

kakpah said...

Del,
wkslm. Lama ko tak ke sini ek. kakpah pun lama dah tak ke sinun. Nak bagi kopi air belum jerang lagi. Nak bagi makan pagi ni kakpah tak buat sarapan haha..


cklah,
ramai yang terlupa dengan jasa diorang ni kan?

kakpah said...

kakngah,
Uwan kakpah dulu cakap kalau mandang orang toberak nanti timbel bijik mato. Ni skodeng orang tongah nyimen, takkan timbel gak hiii..


paklong,
errk..banyak lagi kena belajar. Nak ambil kelas belum sempat2.


kak hajah nora,
haha PI takde gaji


IM
Indon. Orang kita tak ramai yang nak buat keje macam ni


Sal, belum pro lagi. masih merangkak2...

Kunang-Kunang said...

Kak Pah,

Raya china ni depa cuti kot.

Kakzakie said...

Kakpah dah cuti tapi kakak masih kerja lagi. Sempat lagi skodeng org buat kerja.

SHAFIDA said...

BESTNYA NAK KERJA SKODENG KALAU ADA DSLR...

SAYA PUN SKODENG SOKMO BELOG K.PAH NIE..TAPI XGUNA SLR...PC AJER

kak long said...

ni musti dah tak do kojo lain dah kan?

secangkir madu merah said...

kalau dia perasan tentu dia tunjuk 'peace'...

AuntieYan said...

Salam Kak Pah,

Area-area rumah Kak Pah tu ada saja tuan rumah buat renovation...silih berganti....

ibuintan said...

projek mega ke ni kak pah,


cantek foto-foto kak pah, ni baru skodeng kok yang betul2 zoom lagi gempak ni

h4ni3 said...

haha
cantekkk punya zoom ni kakpah
sure bangga diorg
satu dunia boleh tgk gamba diorg online
hihi

iina said...

Takpe kak tidak ada adegan menjolok mata ahak ;)

kakpah said...

kunang-kunang,
depa cuti, kakpah pun cuti balik kg gak.. uhu..


kakzakie,
kita kerja sendiri. time kerja fleksibel. tapi sebenarnya khamis jumaat baru cuti ni..


shafida,
kamu pandai buat lawak haha.. kpah pun skodeng awak jugak.

kakpah said...

kalong,
tulah .. nak tido tapi dorang grang grung grang grung buek kojo. h'a.. amek kau..


smm,
buat2 tak perasan kot hehe


yan,
orang yang banyak duit je yan. Kita ni cukup2 makan je. Nak renovet garaj pun takde duit hii..


ibu intan,
haha.. baru skodeng kan? belum betul2 ni.

kakpah said...

hanie,
hii.. macamlah dunia ni kenal dorang ek..



iina,
yes.. satu kata semangat haha..

~ Kak Azz ~ said...

Apo lak gambar ni tokuar dr frame lak ni... hehe...

cantik la gambar ni kak... Bersih yoo.. Mesti guno kamera mahal ni kann... =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...