Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Saturday, April 21, 2012

Contest Mari Lagiiiii

Ini pos melekat. Sila skrol ke bawah untuk n3 terbaru.  Itupun kalau ada (hihi).

Dah agak lama tidak buat contest. Macam teragak nak buat walaupun hadiah yang ada tidaklah seberapa sangat nilainya. Sebenarnya tadi semasa mengemas-ngemas, aku terjumpa cenderahati yang berlebih masa aku ke korea tempoh hari. Lalu timbullah idea tentang contest ini.

Contest haiwan kesayangan hamba

Berikut adalah hadiahnya:
2 nail clippers
1 keychain
1 fridge magnet
Fridge magnet yang paling bawah adalah hasil tempatan. Ia merupakan hadiah tambahan.











Contestnya senang yang amat.
Begini:
1. Ambil gambar binatang peliharaan anda dalam pose yang tersangatttt cantik. Gambar mestilah jelas. Letak satu gambar sahaja.
2. Buat satu n3 mengenainya. Panjang pendek terpulanglah.
3. Linkkan blog ini di dalam n3 anda.
4. Tinggalkan link n3 anda pada bahagian komen.

Senang kan?
Tarikh tutup contest ini adalah pada Sabtu 21 April bersamaan dengan birthday faris.
4 gambar yang paling menawan akan menerima cenderahati di atas. FM baju kebaya akan diberi kepada n3 paling kreatif.

Nota:
Aku akan mendiamkan diri selama dua minggu. Kalau n3 anda tidak mendapat sebarang komen, itu menandakan aku masih mendiamkan diri. Tunggu saja selepas 21 hb...

ibundo

23 comments:

FAEZA eighteverlens said...

Alaaa saya xde binatang peliharaan laa huhu..xpe laa..gud luck sape yg join tu nnt:)

kasihibu said...

alamak kak..comel sungguh hadiah tu, kalau ya ada masa sya curi curi buat entry ;p

SyUhAdA said...

ala, xleh join la..

btw, comey hadiah dia..dari korea tu..

Acik Erna said...

ooo alohai..kak pah buek kontes..lopeh tu sonyap yo..he he..
se ni pominat nail clipper..malang e tak do binatang peliharaan kek rumah ni..dah sah2 tak boleh jadi peserta..he he

Acik Erna said...

ooo alohai..kak pah buek kontes..lopeh tu sonyap yo..he he..
se ni pominat nail clipper..malang e tak do binatang peliharaan kek rumah ni..dah sah2 tak boleh jadi peserta..he he

~ Cik Azz ~ said...

Nakkkkkk adiah FM tu kakkk...!!!

Kalau entry lama2 di-up kan balik boleh tak kak..?

Boleh la ehh...?

Boleh laaaa.... huhuhu...

padin said...

hehee cantik2 plak adiahnya... emmm takde la plak binatang peliharaan ni... huu

kakngah said...
This comment has been removed by the author.
kakngah said...

ala... ikan lago adeeb dah mati bulan lopeh.. takde dah hewan perliharaan... :(
somut bnyk la kek rmh nih!

Kunang-Kunang said...

Salam Kak Pah,

Saya tak dapatlah nak join. Tak ada binatang kesayangan. Yang Ada pokok bunga jer.

Apa pun saya doakan selamat berjaya.

KhaiRin : anies said...

kalu wat entry psl haiwan kesygn yg da mati bleh?

h4ni3 said...

alaaa.. tak aci..
kite takde pet :(

secangkir madu merah said...

saya nak terailah kakpah.. cutenya hadiah tu.. saya nakkkkkkk

http://yatie08.blogspot.com/2012/04/contest-haiwan-kesayangan-hamba.html#links

secangkir madu merah said...
This comment has been removed by the author.
akuzle ayu said...

Bundo nk berhibernasi ke mana tuh?

Kakzakie said...

Kakpah kakak nak memeriahkan contest ini:-

http://zakiepurvit.blogspot.com/2012/04/contest-datang-lagi.html

kakcik said...

Kakcik tiada haiwan peliharaan. :)

Cik FaRiZaM said...

sy pon takde ...cantik nye keychain !!!!! yg magnet bj kebaya tu menarik la :)

Cik FaRiZaM said...

dtg singgah n follow, ingat nk join tp bukan binatang pelihraan , boleh ke?

Cik FaRiZaM said...

silap ayat la yg ats tu....nak join tp bukan binatang peliharaan sy, sy ada snap gambr kucing org.

Akma_cikyong said...

wehuuu...salam perkenalan kak..
baru kenal tetibe nak join contest akk..hihi
moga ader rezki..

nie link saya :http://akudia-sayangkamu.blogspot.com/2012/04/patah-tumbuh-hilang-berganti.html

Nida said...

As-salam buat Kak Pah..

Nida turut sama memeriahkan pertandingan.. moga-moga ada rezeki Nida di sini... ameeeeeeeeennnnn

http://alongnidar.blogspot.com/2012/04/contest-haiwan-kesayangan-hamba.html

id follower: Nida

Selamat ulangtahun kelahiran buat Faris.. moga membesar sebagai anak yg berjaya dunia dan akhirat...amin.

Anaa said...

cemana nak amik suh ikan pose kasi menarik? heee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...