Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Saturday, April 21, 2012

Jenguk Sebentar

Assalamualaikum wbth.
Rupanya harini 21 haribulan. Dalam dua minggu ini aku kehilangan hari dan tarikh. Hari isnin aku kata hari ahad. Bila ada yang bertanya harini berapa haribulan pun aku jawab entah. Pagi petang siang malam berlalu begitu saja tanpa aku hiraukan hari apa.

Aku baru sampai dari jeddah petang tadi setelah melalui hari yang teramat panjang dan sudah semestinya teramat memenatkan. Mata masih kuyu.  Kaki yang tadinya hampir sama besar dengan betis baru mula mahu surut. Badan masih sakit-sakit akibat terlalu lama duduk dalam bas dari madinah dan juga berjam-jam dalam pesawat.

Moral of the story, nanti-nantilah ya untuk aku menjenguk sesiapa yang sudah membuat cerita pasal binatang peliharaan tu.  Walaupun tak berapa ramai yang minat uhuu.. (Semasa aku di makkah, adik memberitahu yang tuah menemui ajal juga sudahnya).

Sekian. Salam.

ibundo

18 comments:

Acik Erna said...

alhamdulillah kak pah dah selamat sampai.

pB said...

slmt kembali ke tanahair. Moga dpt rehat yg secukupnya.

~ Cik Azz ~ said...

Alhamdulillah...

Akak dah solamat balik dah.. Akak sobolah ghumah sey ni baghu malam ni poie sanun lak..

Ajal Tuah dah sampai.. Nak buek camno, yo tak..?

Nida said...

As-salam..

Alhamdulillah selamat sampai ke tanah air....

kakcik said...

Assalamu'alaikum Kakpah...

Rehatlah dulu. Syukur Alhamdulillah Kakpah dah selamat kembali.

atuk said...

Assalamualaikum Ibunda

Alhamdulillah
Syukur
selamat kembali ke tanah air
moga amal umrah diterima oleh Allah

tasekM said...

dah balik kak..?
nak peluk sikit...


.

miloais milo said...

welcome back kak!

Kakzakie said...

Alhamdulillah dah samapai Malaysia. Berehatlah utk beberapa hari ini kakpah... penat dlm bas, penat dlm kapalterbang mesti belum hilang lagi tapi kakak percaya niat nak pergi lagi masih terpahat disanubari...

Zaitun said...

Alhamdulillah kakpah dah selamat pulang ke tanah air.

lupekanje said...

Kak...contest open laie ke? acik baru tebaco ni ha..klu buek entry pasal ikan guppy bulih ko?
Tpi tk sompek siap, ikan guppy acik dah innalillah. Layak tk masuk contest tu kak? hehhe

aNIe said...

Alhamdulillah akak dah selamat sampai.. akak rehatlah dulu...memang balik dari umrah badan letih kan...

sal said...

Selamat pergi selamat kembali..Alhamdulillah, dpt merasai pengalaman menarik di sana..

Akma_cikyong said...

salam kak..
alhamdulillah..selamat sampai ke tanah air..

~~zana@pb~~ said...

Salam kenal dari zana, rihat secukupnya ye...penat sgt tu baru balik.

izan mama mia said...

Alhamdulillah bari kembali dr tanah suci ya..syukurlah...

singgah n folo cni juga..senang2 datanglah singgah ke blog saya...'miaduniaku'

Kasih Salina said...

salam akak..singgah n follow sini juga..semoga sihat walafiat..biasa la org balik dari Mekah akan rasa perubahan cuaca kat M'sia plk kan..hihi..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Assalamualaikum akak.
Alhamdulillah..
selamat pulang ke tanah air.. Best kan pegi sana.. Alhamdulillah.. semoga Allah merahmati umrah akak.. :-)
singgah & follow blog akak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...