Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Saturday, June 16, 2012

Prestasi

Salam hari Sabtu.
Hari ini hari mengambil kad prestasi di Aulad bermula jam 8:00 pagi hingga 12:00 tengahari. Tak banyak nak cerita, cuma nak tempek gambar je.  Itu pun baru teringat nak ambil kamera bila sesi dah nak habis.

Gambar-gambar ini diambil di centre. Aku ke branch di perdana cuma hantar breakfast.  Kemudian balik semula ke centre untuk pertemuan dengan parents.







Ada yang bawa adik.  Ada yang bawa abang. Ada yang bawa kakak. Semuanya comel-comel.








  Yang ni aku paling geram.






Sekian laporan ringkas.
Lepas ni nak pergi beli net untuk tangkap ikan.  Ikan talapia aku di kolam tu dan besar-besar. Dah berbulan-bulan aku bagi diorang makan.  Sekarang time aku pulak nak makan diorang (kehkehkeh..)

ibundo

13 comments:

Acik Erna said...

salam kak ph..sumo e se goram kak pah..comel2..

ibundo said...

erna,
kau datang kojo mo akak yo lah na. Buleh gomol bebudak hari-hari.

ASH said...

Mereka datang berbondong bondong!!
hehehe

kakcik said...

Suka tengok gambara2 yang Kak Pah ambil - jelas sangat dan budak2 tu nampak comel betul. :)

Hjh Noralenna Abbas said...

Minat juga dengan kamera DSLR (apako bondo namo eh)bila tengok hasil gambar haja ambik turned out very well. Saya denga hp Cik Noki aje.

Amie said...

Menatap wajah kanak-kanak boleh dijadikan terapi minda / jiwa... wajah yang suci tak berdosa nampak mendamaikan.
Wah! Selamat menangkap talapia Ibundo... waduh! Masak apa ya...

kaklong said...

iyo..omak mo bapak duk ateh kusi anak2..maun goboh tu...hahahah!

Nizam.Ariff said...

kolam tanah atau kolam hiasan?

kalau kolam hiasan tepi rumah tu, keringkan je airnya... tangkap guna tangan ramai2.. meriah kak...

h4ni3 said...

Saya volunteer nak tolong tangkap ikan!!
Ahaha!

Mak Wardah said...

Salam kenal. Comel2 anak2 ni...

takanang juo said...

Ash, memang berbondong bondong

Kakcik, ambil gambar bila ada kesempatan. Ambil gambar orang je gambar sendiri tak ada hiiii

Kak nora, belilah satu. U kan selalu pergi tour. Bebaloi beli...

Amie, memang satu terapi. Tapi dgn anak anak ni nak kena sabar banyak mie

Kaklong, haha.. Nasib baik takdo yang ghuntuh e

Nizam, hiasan. Selalunya keringkan air tinggalkan sikit. Ada kap jugak yng akak bela.

Hanie,ntak jadi tangkap ikan petang tadi. Ada sedara datng

Mak wardah, salam kenal. Tk sudi singgah

akuzle ayu said...

surely bundo dh berpengalaman beno masa open day neh kan? ikan tuh share2ler juger ngan kiter...hik3

ibundo said...

ayu,
hihi.. mehlah sini kalau nak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...