Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Sunday, April 19, 2009

Moh Kito Bogamba





Harini mendung dan hujan. Mood untuk menulis blog pun ikut mendung. Aku nak download gambar je yang aku ambil lepas hujan tadi di luar rumah. Jeles tengok photo yang cantik-cantik dalam blog dilla.










Tijah, kakpah tak ado tanam pokok lalang. Sobab tu tak ado bungo lalang nak snap.






Yang ni bibik siti. Bibik yang aku nak masak meehun sup dibuatnya bubur tu.

Yang ini bibik Aini. Pandai speaking omputih. Tapi kadang-kadang boleh tahan juga bengapnya hik..hik..


Sekian.

12 comments:

yuyee cap limau said...

kahkahkah..kak pah duo bungo kek bwh tu paling meletop..manthop katenye samsul ghaow2

lupekanje said...

acik nk curik gambo bunga tu kpah..pehtu acik buang trademark 'kak Pah' tu...buek cam reter sendiri. KPah tk kisah kankankan.....hehehhe
tu hakcipta tepelihara ke kakk??? akak jgn saman acik nanti yo...heheh

kakpah said...

yuyee... bunga yang kat bawah jangan dipetik.

Acik, akan ku saman jugak. Acik tak boleh nyuruk kek mano pun....ngehngeh

Kak Ezza@makcik Blogger said...

cantik bunga bunga tu kak pah...tu siput tu kak pah ternak ke..hahahah

bibik yang ke dua tu nampak brutal jer...rambut pendek jer

ku tak sempurna said...

pandai ko snap gamba ye kak..

esp. si bibik2 tu..
terpukau aku...


muehehehehe...

lain kali, klu nak meehun sup, suruh dia msk bubur..

hik hik hik

Monkey D Luffy said...

oh itu bibik mu

pasal fesyen bergambar sama? ;p

Tijah said...

laa hai. tu ko siput yg merayap sampai umah kak ashley tuari? takpo la kak...sey lobih relo bolo lalang dr bolo siput. hkhikhik..

btw, lawa gamba. cam tak cayerrr jerrrr...heheheh

ashley said...

jah weii..
siput tu Kakpah ternak sorang sorang dia jer..buat teman memalam macam spongybob

kakpah..
patut mau sertakan handphone siti dan aini tu sekali..mesti bizi berbunyi nanti..
ha ha ha

iina said...

wah kak glemer bibik akak. siap masuk blog tuh.. mesti bangga diorg ekk hehehhee..

ok kak.. sok den nk makan bubur nasi 1.. wahh leh den wat list nie kak ;)

kakpah said...

ezza, siput tu merayap dari klang hehe..

kts, femes bibik aku jap. Dua-dua janda tu. Ada sape-sape pekenan? hikhik..

kakpah said...

kapten, sebab diorang tu tengah malu-malu kucing.

Tijah, percayalah!! aku ada bakat tersembunyi he..he..

ashley, haah.. mau dia tak boleh buat keje sebab main talipun je he...

ina, yes!! bubur satu..
jangan panjang bona lis kau ina. tak todayo akak nanti he...

kakngah said...

bibik aini tu.. dah mcm bdk pengkid pulak. stylo boto.. hihihi!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...