Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Thursday, June 4, 2009

Bermimpi Pergi Taj Mahal

Pernah rasa macam tak ada kerja tapi sebenarnya ada kerja? Pernah rasa nak buat macam-macam tapi masih bergolek-golek jugak atas tilam? Haih.... bilalah aku nak pergi berjalan ni.



Untuk menghilangkan boring aku snap snap gambar kat belakang rumah.












Habis kat belakang rumah, aku masuk menyakat si faris ni pula.



Sekian. Jumpa lagi dengan entry yang lebih bernas (hik..hik..)


14 comments:

ashley said...

NGEH NGEH NGEH..
ni dah turuk ni..
boring tahap gaban!!!!

kakpah..
ambik tabung buluh tu, pecahkan..
wat tambang pi Taj Mahal...
atuk taknak teman..bior saya temankan..NAK?

eh...idea bernas aper..kerja kita tangkapppppp gmmmmbooor jer..

lupekanje said...

habih lalat pun kener tangkap gambar dia...
bagus kakpah...mengisi masa yang terluang...
wehh...nk gi Taj Mahal, bagitau acik...acik nak kirim ....kim salammm kat Shah Jehan yang setia tuh..

Kak Ezza@makcik Blogger said...

saya pun tgh boring ni kak Pah...nak menjahit..mesin buat hal pulak...nak nengok tv ,asik citer Indon jer..pastu..kartun tak habis habis...
saya ni dok tunggu aziz balik kerja jer...boleh jugak pi minum dan lepak lepak kat kayu ker...adoi...nasib baik ada pc ni...dapat jugak layan perasaan...
Jom buat rombongan cik kiah pi Taj mahal kak..ajak si tijah, si ashley ..lupekanje tu gakkkkk

sakurasa 2 said...

Wah cantik2 gambar kakpah ambil

kuIna LadyInRed said...

fuyooooo semut lalat ladybug masuk blog oooo... fufulur la lpas nie..

ashley said...

kak ezza,
(kak pah kasi laluan..ek)..

idea bernas tu..
yang berderet kat rumah ni suh bibik aini mengasuh..
tak pun atuk..
kasi ramai sikit cucunyerrr..
he he he..

lupekanje said...

tompang lalu...kak ezza...nk buat rombongan cik kiah g tM?? wahh...sonok..sonokk..acik suko....

nak stat menabung nih....hehe..

iina said...

yo kak.. peh tuh leh poei istanbul lak.. peh tu singgah lak glasgow hehehe sure hilang bosan kak

kakpah said...

ashley, tabung buluh aku belum penuh lagi nak buat tambag.

acik, shah Jehan tu dah aruah. Camno nak bagi salam

ezza, boring betullah. Movie kat astro pun asek ulang-ulang. Betul ke nak buat rombongan cek kiah ni. Sok kpah dah organise jangan nak tarik diri pulak hehe..

kakpah said...

sakura, tenkiu tenkiu...

Kuina, tu belum masuk semut, lipas, siput bagai haha

ashley, hahaha... aku pun nak tumpang ketawa gak.

acik, sok ko jangan ngelat yo.

ina, osah lamo e porancangan tu. Sampai ko glasgow sok kau dah balik mesia.

Nizam.Ariff said...

Suka gambar lalat tu.

Lalat ni pembersih binatangnya. Dia selalu bersihkan kaki-tangannya...

Tijah said...

bawak la sey kak pahhhh....tingin bona nak poie nih. passport dah ready dah tu...hehehhe

kakpah said...

nizam, haah.. dia cuci kaki tangan kat makanan ko.

Tijah, ekau kat baru balik dari oversea. Joruk palo mano.

Monkey D Luffy said...

lawanya gambar

hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...