Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Monday, June 1, 2009

CUPCAKES

Tadi aku ke kelas cupcakes. Oleh sebab anak aku Imah rajin mencuba-cuba membuat kek dan cookies, aku ajak dia sekali.

Tu Imah yang pakai baju pink tu tengah konsenteret.






Inilah hasilnya.





Acik, nanti kalau Yani nak bertunang ke, oder je lah kat kakpah ye. Boleh bagi diskaun bagus-bagus punye he he...

..................

Nak buat entry yang seciput ni je dekat sejam. Streamyx aku entah apa kena asek tak de line je. Broadband aku ni pulak lembab. Kejap kejap putus. Kejap kejap putus. Nak download gambar je berzaman. Kat sapa aku nak mengadu ni....

11 comments:

Monkey D Luffy said...

gadis pinky! peeewwittt

eh... sori... mak dia punya blog ni

Nizam.Ariff said...

Gambar yang bawah sekali tu hasilnya bila dah bakar ke belum? nampak macam tak spongy pun? Atau memang macam tu?

Aku tak pernah makan cupcakes. Paling rapat dengannya pun cuma muffins...

iina said...

ok kak den order kak.. kang akak pos gmbr yolah ok..

lupekanje said...

weehhh kak....santik tuh...mesti sedodap raso ehhh kan..

kono la tompah ngan dak imah nih....
tk yah la tunggu si Yani betunang...lambekkkkk....tah mano calon pompuan garang tu gak ehh..
tingin gak becucu cam kak pah tu ha...huhu..

lupekanje said...

luper lak...stimiks ngan line bb buat hal yo kak?

tipon la tm ....tanyo... kenkadang diorg tu maintenance in progress...utk kawasan tertentu...

org sebelah menyebelah ada masalah tk? terai tanyo ...

kalau sama gak...retinya tgh buat penambahbaikan la tu..klu tk...something must be wrong dgn line kpah tuh...ato modem... atoooo..... ado org curik line? atooooo....kpah bayau bil tak??? atooo.....hehhehe..baper banyak atooo daaaa....
kang ado yg kono polangkong ngan kayu besbol kang....wakakakaaa...

dah kak..sok pagi terai tanyo TM yooo...acik mang amat menderita klu line tenet poblem, lalu acik tidak akan duduk diam.... atooo..acik akan demam...hahah..

kakpah said...

kapten,
ko jangan memain hehe..

nizam, tu sugarpaste icing (fondant). memang keras. Selalu orang buat untuk hiasan je contoh untuk kek bertunang ke, kawin ke. Kalau makan orang selalu buang je sebab manis.

kakpah said...

ina, nak pos kek pun boleh gak tapi sampai kek kau dah bekulat.

cik, tak sodap pun sobab manih. Fondant ni mano ado sodap eh. Buek hias-hias je gituu..
Cik dah call strymix dia cakap akan cek. Broadband ni pulak nak campak yo raso e. Lombab na.

ashley said...

Fondant tu cam membazir gak kakpah..
buatnya penat kemain tapi takleh makan..

kakngah said...

bes la.. kek sini pyh nk cr kelas cenggini. almaklum la.. duk coghok lombah.

julietchun said...

pasni budak2 tadika tu dapatlah makan cupcakes selalu ya.

Mas said...

Alah kakpah.....tak payah tunggu yani...kalu acik sekalipun tak der hal punya.Betul tak kakpah?

Acik tak payah ler malu2 nak order pada kakpah sok nanti....saya bole tolong uruskan. Muahahaha matik aku kena sumpah ngan acik ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...