Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Monday, June 15, 2009

Kelakar yang tak menjadi

Passport dah.
Tiket dah.
Baju je belum pack.


Kita nak pergi mana tuk?
H'a? tak jadi nak pergi Tajmahal?
Pergi Tajmurah je?
(Joke ni. Tak kelakar ke!!!)


20 comments:

arryani said...

Silap 'uli' kot...sbb tu tak jadik!!ngeh3X

Tapi, pada saya ttp fun

Kak Ezza@makcik Blogger said...

tak kelakar pun tapi rasa nak nangis....nape tak jadi pulak atok !!!!huhuhu (kak pah nangis...

Yunus Badawi said...

kah 911x
saya gelak guling2 bila baca joke ni dan teringat anak2 cuti tak pergi mana2 termasuk tajmurah

pB said...

Salam Kak Pah

murah murah pun tak apa asalkan dpt beristirehat ......


jangan lupa upload gambar bila balik nanti

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

terima kasih bagi modal lawak ke aku...ha ha ha

Mas said...

Ni cite p padang Besar ari tu ker?apa yang mahal dan murah tu kakpah? Cer explain sikit.

maza said...

uks. wakakakkaa....

tak pe, maza tolong gelak2an jerk. hehehhee

lupekanje said...

kpah...tajmurah tu kat mana ekk??? errr..blurr...

Nizam.Ariff said...

Lawak advanced memang camtu.
Bila fikir balik 5-6 kali baru terketawa...

tasikmerah said...

kah100x








kak pah lawak ok!

xiiinam said...

"Tak kelakar lah kakPah!!!"
Kataku sambil tersenyum-senyum sendiri.....mengontrol ayu.

Tab.


Tab.


Tab.


Hah..hah...hah...hah...ke..ke...ke...lawak je....

iina said...

ok kak kim jajan yo kak.. murah pun den tak kisah ;)

ashley said...

Tak kelakar sebab bukan singgit duo jugak melayang tu..

Bai bai bibik AINI!!
Miss your 'YA ALLOHHHH'

SOB SOB SOB..semoga kamu gumbira' ketemu anak anak ya!

and welkam...errr sapa lak agaknya nama bibik yang seterusnya?

kakpah,
kali ni agak agak ATUK nak pakai T-SHIRT merah tu lagi tak??
he he he

F A R Y N said...

nak ikut !
ehhehee

kakpah said...

To everibodi, baibai dan sori lah tak dapat jawab komen. Nak peking la.

lupekanje said...

amvoii..tk siap peking lagi...
weii kak pahhh...tajmurah kat mana nihhh...

woooooo..kat situ tu yer...???!!*^*%&
hati2 ya bukk...jgn bedebuk nanti ...heheh..
akakkk..jgn pi lelama...balik copekk.. (dengki tul aku nih klu knkawan nak gi hanimun....waakakaka..)
uwaaaann....uwan jgn lupo balik... posan Faris tuh..

AZANI said...

kakpah kemana lagi tu,sekolah nak mula ni...

Tijah said...

dah peking ko? nak poie mano sebona eh ni kak...

Monkey D Luffy said...

hahaha

murah tu

Tirana said...

hehehehe...tajmurah pun ok aper...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...