Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Wednesday, June 10, 2009

Peghelih

Padang Besar..... here we come.

Tak jadi pi bukit kayu hitam. Depa habaq pi padang besaq lagi baguih.

On the way......

14 comments:

ujang_ns said...

Kat sini pun ado ,tapi Padang Lebar.

julietchun said...

pi padang bola je,huhu

ashley said...

Bebaik kakpah..
Jangan hangkut segala underwear yang warna warni tu..

ha ha ha..

Aku takut kakpah mabuk tengok barang barang had depa juai tuu..

Bawak balik anggork PEGEHELIH nuu..
Harum maneh dua kilo!!
Jangan LUPAAAA!!

Tijah said...

ala...samo cam nilai 3 yo kak. ado org koba kok nak boli brg dapo murah kek baling...kok mahal gak, baling yo la piok tu kek tuan kodai tu balik...

kakngah said...

kakpah.. kighim koli dagho cap boyo duo bijik. sy tunggu topi hiway on d way blk sok.... muahahha!!!

kakpah said...

ujang, haha.. pandai lak kau buek lawak.

juiet, ko nak skodeng sapa kat padang bola tu..

ashley, patut le aku tengok spenda warna warni gantung sana gantung sini. Trend kat sini eh.. aku ingat nak belikan untuk atuk tapi aku lak geli geleman ekeke..

kakpah said...

tijah, ekau kobaan yo lah yang kau jeles tak dapek ikut wakaka..

kakngah, kakpah dah round satu padang bosar, somo koli out of stock. Mintak maap yo lah yo.

Monkey D Luffy said...

memang padang besar lg bagus... lg murah

aku pernah pg masa belajar dulu

iina said...

amboi kak ontway pun sempat update.. mmg blogger tegar ler kak pah nie

Nizam.Ariff said...

Dengar kata, barang-barang kat padang besar tu besar-besar belaka... best tuh!

aNIe said...

Jauh perjalanan kak Pah...sampai ke sempadan sana...nak beli periuk cap buaya ke?...heheheh...

Ada kenangan anie kat peghelih...kenangan yang tak akan lupa...

AZANI said...

rasanya wang kelian pun dekat dekat tak?dari google map, wang kelian belah kiri dari padang besar, arah kaki bukit dari padang besar.alang alang sampai kakpah try lah?Tempat ni orang kata masih baru lagi,tak famous...

kakpah said...

kapten, ko dulu uum ko

ina, ni lah bagus nye ada broadband. tapi time line tak bagus terputus putus gak

nizam, haha..periuk sampai kau tak dapat peluk punyalah besar. buah mangga pun sebesar kepala budak. tp tak beli pun, pandang je.

anie, kenangan ehemm ehemm ke..

azani, mulanya akak ni konpius apa yang kau cakap. "Wang kelian" memanglah dekat. Dalam poket kitorang je wakaka...

zai said...

amboi..berjalan sakan sungguh depa no..jgn buat main naa...penang dah dekat tu..mai la walk walk eat wind

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...