Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Tuesday, June 2, 2009

Telinga Diberi Untuk Mendengar

Adegan di dapur.

"Ni sapa punya kopiah busuk ni"

"Eh... mana ada. Pagi-pagi lagi saya udah mandi"

"Apa kena mengena pulak ko dah mandi ke belum"

"Ya.......... ibu bilang siapa punya ketiak busuk"

"Ni.... ko ambik sudu ni"

"Buat apa buk"

"Taik telinga ko tu dah banyak sangat. Cungkil kasi bersih"

"Ada-ada aja ibuk ni"

He...he.. he..

15 comments:

busymum100 said...

KPah,

Hahaha!!! Cuti sek ni macam2 cerita..

BTW, you dah baca ke my comment on your blog pasal Cikgu Soyong tu?

Ms.Lilies said...

wahahaha.....bibik kakpah ni suka nau buat lawak

Kak Ezza@makcik Blogger said...

kak pah ni...ade ker pakai senduk nak korek telinga tu.....kecik sangat tu....tu pakai drill dinding tu haaa!

arsaili said...

salam...sudu besar sangat la kenapa tak sudip jer...ahahhaha

kakpah said...

busymum, tak perasan yang u ada tinggal komen kat cerita soyong. sori. Kpah tak ingat samaada dia masuk islam ke tak. tapi dia memang tinggi tinggi kurus. Muka dia macam yang u cakap tu lah. Mungkin ke orang yang sama?

lilies, hehe.. boleh masuk gelanggang raja lawak

ezza, haha.. keluar paper muka depan lagi wajah ku ini haha..

arsaili. alang-alang pakai penyodok je lah..ha..ha..

Nizam.Ariff said...

Nasib baik bibik cakap macam tu. Kalau dia ingat akak suruh makan taik telinga tu laaaaaagi haru...

Monkey D Luffy said...

muahaha

kecik2 dah ada masalah

AZANI said...

sudu teh, dapat berapa sudu , ni kalau buat mentega sapu kat roti ok kot?

iina said...

hahaha kak sudu mana cukup kak.. alang2 baik pakai cutlery set.. hehehehe.. telinga diberi kadangkala sedap gak buat dikorek.. alah2 syok jek gitu wakakakah

kakpah said...

nizam, haha.. kadang kadang dia makan taik gak. Taik minyak kahkah..

kapten, bukan kecik. Dah janda pun wakaka

azani, ko larat ke nak makan. Akak pos.

ina, haah.. putus telinga minah indon tu sapa nak tanggung haha.

pB said...

kelakor lar bibik kak Pah nie

Mas said...

hehehe pandai melawan gak bibik tu...yelah setengah yg penakut tu bila kita cakap dia diam jer.

kakpah said...

pb, hehe..

mas, kpah ni dengan bibik selalu melawak. Diorang tak takutnye ngan kpah ni .

julietchun said...

pasni mesti bibik tu dengar bebetul setiap patah perkataan yg keluar dari mulut kakpah sebelum komen apa2,kekekeke.

kakpah said...

Juliet, bibik aku ni.. kadang-kadang aku belum habis cakap lagi dah menyampuk. Tulah pasal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...