Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Friday, August 28, 2009

Dah nak waktu dah....

Salam. Sudah hampir waktu berbuka. Menu hari ini, Chicken mayo with salad, Penne Cheese dan bubur lambuk. Tengok je lah gambar ye...





Selamat berbuka puasa.

14 comments:

iina said...

kak.. den masih poso laei nie.. ado lagik 9 jam kak.. nie den tensen nie.. huhuhu.. takpo mlm nie ado jemputan berbuko poso.. hehehe ;)

a kl citizen said...

tengok bubur lambuk tu yang tak tahan tu

Dida... said...

Salam kak..

Saya pun masih berpuasa lagi... mmm kecur tengok bubur tu... nanti nak buat gak la.. :) Selamat berpuasa dan berbuka utk hari2 seterusnya..

ashley said...

Kakpah,
ciken mayo tu sama macam ciken sandwich ke?

Tijah said...

fuyooo. kakpah go western niari la...

secangkir madu merah said...

wah jadik mat salleh lak arini..
tukar selera eh..

lupekanje said...

kejam sungguh kpah...dgn hanya menayangkan gambar2 menggodo napsu makan acik nih...huhu..lenkali acik gi umah kpah, acik nk kpah masak ni gakkk..tk kire..

maiyah said...

salam kakpah.. kalo bab makan nih mmg terlioq kit

Insyirah said...

Kreatif la kakpah dalam bab-bab masak. Ada western dan eastern, pelbagai menu. Kakpah, sudinya kalau kakpah turunkan sedikit ilmu kepada saya yg tak reti langsung nak masak ni. Heeee... =D

Kak Nora said...

Today we look west and east, your choice.

ummi humaira said...

salam kak pah,peturunkanlah resepi bubur lambuk tu,anak2 ummi dah minta buatkan ler

tasikmerah said...

kak, bak semangkuk bubur tu kak... he he.


.

kakpah said...

ina, ado jomputan tu yang best. takyah masak.

cikgu, hehe..

dida, dida lagi tere masak kan?

ashley, lebeh kurang lah. Anak ko mesti suka.

tijah, fuyoo..

kakpah said...

smm, pelbagaikan cita rasa je kehkeh..

acik, meh lah. dari haritu akak ajak, kau tak datang pun.

maiyah.. esp dalam bulan poser ni kan!

insyirah, haa.. kakpah dah turunkan dah ilmu.

kaknora, masing rembat dua-dua.

ummi, dah kakpah buat resepi tu. cuba le.

tm, meh sini datang amek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...