Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Thursday, August 27, 2009

WE LUV U




Faris
.
.
.
Hadirmu
membawa seri kepada
Ramadhan
ini


Dikaulah
Cahaya
Kami



21 comments:

Nong said...

He's so cute... Hari raya tahun ini mesti seronok dengan kehadiran the new comer...

Selamat berpuasa...

xiiinam said...

Kacaknya....

iina said...

den raso2 ado rupo kak pah maso kocik marin hehehe.. ado ko kak? sehensem atok dio.. dan se cute uwan pah dio

Kak Ezza@makcik Blogger said...

farish dah buat baju raya ke...ala comel nya....nek Ezza ni nak cium pipi sikit..boleh tak?

Rumah ni dah lama tak da budak kecik..sunyi lah kak...pinjam sekejap boleh tak mak nya.....

mama kiter said...

salam kakpah,,Faris ni cucu ko anak kocik kakpah..kalau cucu,,ishh riang eh lahh..kalau anak kocik..osah produktif laie kakpah yoo..

kito dah tak dayo nak beranak kocik laie..nunggu cucu pun lom yo ado tando tando, jadi...nunggu yo lahh..

kakngah said...

kojap yo kn maso bolalu.. ghaso.. cam baru jek hrtu uwan boli lampin tuk faris. maso tu meghah laei.. duo kali boli, duo kali slh alamat kehkehkeh!!! PANGGGG tuk makngah skali.

Dida... said...

Salam Kak Pah..

Ini anak bongsu Kak Pah ke? wahh.. comel.. nama mcm adik bongsu lelaki saya.. tp umur dia dah 20 tahun dah..

kakpah said...

nong, tu lah. raya dulu tak de. pasti raya ni lebih meriah.

cklah, ehmm..

ina, mostilah macam uwan e keh..keh..

ezza, ko nak pinjam? Tingga sokojap yo dah moluru omak e ngambek balik hehe..

mamakiter, weh.. kakpah dah lamo tutup kodai. Tu cucu tu. Cucu potamo.

kakngah, osah kojap e kan. Tak lamo lai abih lah hiasan uwan e kono kojoan.

Dida, hehe.. anak bongsu kakpah dah nak ambek pmr tahun ni. Anak sulung kakpah dah 29 tahun. Tu cucu kakpah tu.

ummi humaira said...

salam,,mati-mati ummi ingat kan anak bungsu kak pah , alahai cucu rupanya.nenek muda ler kiranya nie.
bertuah faris,jadi cucu kesayangan nek pah

ashley said...

Kakpah,
sapo yang tanya anak bongsu tu?
meh sini aku nak golak GULING GULING...
he he..
uwan..
faris tak posa eeekkk???
bucuk bucuk cangattt..

mesti uwan kelam kabut jadi fotogeraper tu!!

Insyirah said...

Terer uwan faris amik gambar. Ala-ala photographer profesional gitu. Hehehe.

kakpah said...

ummi, bukan nenek muda. Nenek dah lisut gak dah ni hehe..

ashley, apa!! aku takde ropa beranak kecit ke kehkeh..

Insyirah, ha.. orang puji kena cakap timakasih.

chekdenoor said...

Cutenyer baby ni....hmmmm....lama dah tak main dengan baby.....

Kak Nora said...

Baby and granny in the house. Meriahnya!

DaliaLiyana said...

kak pah..leh tak dalia kata faris ni KACAK??? hehehhe....
kem slaam kat faris...kata untie dalia kem sayang peluk cium k...

julietchun said...

tahun ni uwan kena bagi duit raya kat cucu ler. :D

Azita said...

kayo cucu kakpah taun ni...cucu pertama mesti ramai yg amat teruja... tahniah kakpah!! errr..kena tukar jd nekpah lak ler ni..heheheh

Ifa said...

comelnya faris.. ni cucu kak pah ke?

peluk cium utk baby faris ye.. :)

zai said...

alahai comelnya cucu kak pah..

tengok baby nie terasa mcm teringin nak bersalin lagi tapi hmmmmmmm.........nak carry 9 bulan tu dan nak membesarkan tu yang rasa alahai...

zai said...

alahai comelnya cucu kak pah..

tengok baby nie terasa mcm teringin nak bersalin lagi tapi hmmmmmmm.........nak carry 9 bulan tu dan nak membesarkan tu yang rasa alahai...

kakpah said...

chekde, boleh lagi sorang tu.

kaknora, tak lama lagi tunggang langgang le rumah dibuatnya.

dalia, he.. kacak ke. dah kim salam dah.

juliet, tak poser tak dapat duit raya.

ieta, erk.. tak leh panggil nenek. kena panggil datin kah kah..

ifa, ye ifa. baru sorang ni...

zai, banyak pahala tu bawak 9 bulan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...