Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Sunday, October 18, 2009

Dah berapa puluh tahun ni!!

Pagi tadi suami aku mengemas almari. Ya, bukan aku tersilap tulis. Memang suami aku mengemas almari.

Dan terjumpa beberapa barang-barang yang sentimentol termasuk yang ini:

Muda nya aku.

14 comments:

xiiinam said...

Nasib baik tak jumpa gambar kakPah baby...



Kalau tak mesti kakPah tulis;

"Babynya aku!"


Psst: Cermin mata tu tak boleh tahan.Keh..keh...

Tijah said...

wuiiii. sepekk tu...skrg dah ada balik design tu kat focus point tau kak...

ashley said...

kakpah,
saya cuba bandingkan dengan gambar depan LAUT MATI tu...

Posingnya TOTAP SAMA!!
ngeh ngeh ngeh..

cuma yang ini ada cam UJI RASYID sikit aaa...SIKIT jerrr..

ima said...

salam kak pah...wah!!!mudanya dia...hehehe

umi_e said...

cunnya kak pah masa muda :P

Fatt Chin Choy said...

uik
mesti jadi kegilaan ramai zaman muda ni

kekeke

kakpah said...

cklah, wakakaka... tutup separuh muka tu

tijah, iyo ko. caya lah..

ashley, keh..keh..

ima, tu gamba dah setengah abad

umi, kehkeh..

fatt chin, no komen hehe..

Kak Nora said...

Salam Pah,
Dulu cun, sekarang pun cun juga. I pun ada spec macam tu once upon a time.

kakpah said...

kaknora, haha.. sekarang dah kerepot

AZANI said...

pheeeeeeeeeeeeewwwwwwiiiiiiiiiiiiitttttt!

AZANI said...

bila flight date ke mekah kakpah?

kakngah said...

kak.. simpan laei tak comen mato tu?? kok tukar comen eh ngn yg kaler coklat ko.. hitam ko..
paris hilton pun kalah...

Webmaster@Echam said...

Kak Pah,
Skema gile saya tgk kak pah masa dulu...

tasikmerah said...

kak, aku teringat plak gambor dak azani kt blog dia. he he.



.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...