Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Thursday, October 22, 2009

MINAH JENIN




Dah lama aku berangan. Aku berangan nak ada tadika macam ni. Besar, spacious. Murid paling ramai 30 orang. Ratio guru murid, 1:6. Masa belajar dari pukul 7:30 pagi sampai 4:00 petang. Murid gerenti excelent. Kalau aku charge RM600 sebulan kat Bangi ni agak-agak ada orang nak hantar anak tak..

12 comments:

iina said...

Ado kak.. ado.. kalau program yg akak buek tuh mmg berkesan dan bagus.. budak2 belajar pandai.. raso2 ehh mak bapak xkisah htr. sobab byk program kendalian bangsa lain yg smpi beribu pun ada org sanggup htr anak diorg.. mostly kat bdr2 besar ler.. terutama anak2 org cino.. diorg snggup yo byr mahal2 janji anak diorg pandai..

tapi klu kono ngan org kito mmg xmampu ler kan kak.. mano yg dapek yolah.. tp kak klu akak kuit yuran 600 sorg seblun den raso2 nak buek part time leh kak?? hehehe ;)

Tirana said...

Mudah-mudahan angan-angan menjadi kenyataan.

~xiiinam~ said...

Angan-angan best apa kak Pah...
Tak payah bayar..
Dan mampu membuat kita tersenyum-senyum....





ckLah pun kaki berangan...

AuntieYan @ Makcik Blogger said...

Salam Kak Pah,

Laaaa...ingatkan Tadika Kak Pah lah tu....

hemmm...tapi tak pe, mana tahu, satu hari impian menjadi kenyataan.Amin. Boleh le Auntie tumpang cari makan buat part time, nak pencen dah tak lama ni. :-)

Kat Bangi, dengo kabonya ramai orang yang berwang. Banyak bungalo-bungalow yang besau amat e.g yg. kat atas bukit nak masuk ke Mutiara Bangi tu. Takat RM600 tu no hal pada diaorang. :-)

ummi humaira said...

salam cik pah

InsyaAllah , impian akan menjadi kenyataan ..
tapiiiiiiiiii rm600 tu ,kalu tak mampu la nk bayar.. he he he

ku tak sempurna said...

RM600??

mesti ramai yg antar anak kat situ kak pah....
sebulan sekali baru ambik


.
.
.


hikhikhik

julietchun said...

RM600 utk budak tadika? rasanya org kita akan berkira bab bayaran ni.

Mak Su said...

insyallah, tentu ada orang yg sanggp :)

moga kakpah berjaya :)

Nizam.Ariff said...

Daftar tahun ni...

Bayar tahun depan... hahaha

ashley said...

Ratio 1:6?
Akan aku melompat lompat kegirangan...ha ha ha
.
.
.
Kakpah,
Q*** tu CHARGE RM500 sorang! (daycare sampai petang la)
Tadikanya RM250
.
Pastu untuk kemasukan 6 tahun, dia tak nak terima budak yang tak belajar lagi waktu 5 tahun...

aku dah pergi siasat dahhh....
tsk tsk

a kl citizen said...

assalammualaikum

doa depan kaabah , insyaAllah makkbul . berangkat bila k.pah?

rm600... mahal gak tu...tapi yang mampu tetap boleh bayar

kakpah said...

ina, kat kl akak tau ado bangso cino yang buek. okay jer..
kono target customer yang kayo rayo. yang tak sayang buang duit limo nam ratus sebulan tuk anak. gerenti result terjamin dah..

tirana, nak kena doa betul2 ni..

cklah, angan2 supaya menjadi kenyataan hehe.

yan, tu lah.. nak target yang diam atas bukit tu. tapi dapat ke 30 orang ish..ish..

ummi, kalau umi ada anak kecik lagi dan nak hantar ke tdika ni, kpah bagi diskaun.

kts, ckup bernas cadangan ko kan? Mana untung aku!!!

juliet, tu lah pasal. kena cari lokasi yang bagus bagus ni.

maksu, ameen..

nizam, kau punya application dah gerenti rejek.

ashley, ye ke.. ish..ish.. camtu aku bolehlah buat ni. Up sikit seratus je.

cikgu, tu lah.. nak kejar yang berduit banyak kehkeh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...