Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Saturday, April 24, 2010

FARIS

Salam.

Malam ni malam makan-makan untuk raikan birthday Faris. Sabtu malam Ahad adalah malam yang agak free untuk kebanyakan orang. Memang tak jemput sesiapa pun, cuma sedara mara saja. Harap-harap petang ni tak hujan sebab plan nak buat barbeque ayam.

Aku buat satu kek special untuk Faris. Kek lapis pandan. Rasa tak tau sedap ke tidak sebab belum potong tapi kalau ikut rasa yang dulu-dulu memang mengancam.



Nenda tak pandai nak buat ben 10, hanya sekuntum bunga ros untuk Faris.

.
.
.
.
.
.


Birthday boy yang telah dibotakkan kepalanya oleh si ayah beberapa hari yang lalu.
Gambar diambil pagi tadi ketika orang sibuk di dapur.

hiiiiiiii!!!!!!!





Faris nanti jadi anak yang baik ye..
Wokeh nenda!!!!!



kamera nenda mana boleh amek!!!!



kakpah

19 comments:

Kak Nora said...

Botak pun encem!

Kak Ezza@makcik Blogger said...

ijo nya kek tu.....

Ena said...

Cantekknyer kek tu..
cam sedap jekk..

hehe..
walaupun dah tak der rambut.. tetap comei.. :P

xiiinam said...

'Memang tak jemput sesiapa pun, cuma sedara mara saja.....'



Aisey.....tak jadi singgahle kakPah. Malu!



Hi..hi...

Zaitun said...

Comei dak Faris ni...
Mesti nenda masak macam2 untuk cucu tersayang.

Azita Zain said...

kak pah, ngapa jebek jer si faris tu? ni mesti sbb nendanya tak jemput KAMI2 niiii....! nk rasa kek tu leh tak? secubit pun jadilah..

DAMAI IMPIAN D'BANGI said...

kek tu memang mengancam...paling dahsyat dia mengancam tekak kita tau k.pah..he..nasib baik koje kat Aulad, puas makan kek eksperiment k.pah..mujur menjadi..ngee..

mamawana said...

Tantiknyer kek...mesti cedap kan kan kan...nak sepiring...

Zaitun said...

Salam kenal

Masuk rumah orang tak bagi salam he3...maaf ya.

kakngah said...

apsal muko faris cam soghek yo...
cam konopakso amik gamba.. hahaha!!!

Nizam.Ariff said...

Dia dah boleh makan kek ke? Tak kembong perut?

pak long said...

salam buat kak pah...
bahagianya mak tok sambut bisday cucu

Tijah said...

hepi besday adik faris...

all the best for future undertakings yer

drp kak tijah

indahhouse said...

salam kak pah,
ketinggalan saya ni. Happy birthday to Faris ya.
Moga membesar sihat dan kuat, dan cemerlang di dunia dan akhirat.. :)

kakpah said...

kak nora, dah balik melaka?

ezza, nama pun kek pandan hahaha...

ena, dah makan. memang sedap..

cklah, apa plak nak malu. singgah je le..

kakpah said...

zaitun, tak de masak macam2 pun.. gigi pun baru 6 batang hiii..

ita, jebek sebab nakkan kamera

yati, nantilah aku buatkan sebijik tuk korang.

mamawana, meh le sini

zaitun, salam kenal. terima ksih datang jenguk dan tinggalkan jejak

kakpah said...

kakngah, pueh kono koja tekau..

nizam, dia potong pastu kena larikan kek sebab dia nak sepuh dengan tangan.. cikit2 je boleh makan pakcik..

paklong, baru sorang ni. dah ramai sok lintang pukang aku hehe.

kak tijah, adik ucapkan terima kasih atas ingatan akak itu..... faris cakap.

indahouse, faris says thankyou.

AA said...

ooOOOooo nangis tak dapat pegang kamera ye.. happy bday faris.

tasekM said...

hepi befday shayanggggg.....



.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...