Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Friday, May 21, 2010

bopoluh kotiak

salam.

Apasal aku rasa cupcake aku ni macam comel je.



Adakah aku perasan sendiri?


kakpah

24 comments:

thunbergia said...

sungguh comel banyak munger2,

salamm,

ejaMaria said...

eh... mmg cumel ape... nak sebijik... eh tak leh kena 4 bji... hehehe

secangkir madu merah said...

cantik....cantik...kakpah..tapi sedap ke?

little diary said...

saya dah makan dah cupcake aunty buat ni. hee sedap2. mcm mana buat atas diaa tuuuu? ajarrr :P hehe -pika-

pak long said...

salam buat kak pah..
1. amboiiiiiiii lawanya header dia..
2. memang cun menda tu...
salam buat kak pah..

:: hayati :: said...

salam kak pah,
bestny pandai wt cupcake.....huhu
nk belajar bole?

TOKMA said...

eeeee....sayangnya nak makan cupcake tu..!!!

kak Erna said...

salam kak pah..bukan perasan..memang comel pun..betul ke kak pah buek sendiri??? tak sangka la..kak pah dah bolih meniaga ni..

Catwoman said...

Salam Kak Pah....

Sy dtg membalas kunjungan Akak.
Dulu pernah dtg dah.....tapi dah lama tak singgah sini.

Cantik la cupcakes kat atas ni...

:)

Thanks 4 coming to my place, Akak Pah.

:)

ashley said...

Cantik tu sudah semestinya..tapi aku jamu mata saja..he he he ON DIET!

mamarempit said...

waaaaaa...kak pah dh berjaye.....bestt....minggu dpan turn sy plak...tungguuuu

Kak Nora said...

Hiasan cupcake tu sangat cantik dan menawan, for the eyes only, rasa cakenya pasti sedap juga, tak? Rajin lah you ni...

Ms.Lilies said...

jgnla tayang2 je kak...
cumil sgt tu...
ni bos kecik dah menyepak ni acana ni?

umi_e said...

salam...

* bolehlah minta tips buat fondant tu eekkkk ;)

Ena said...

Memg sangat comeiii.. kompem ena tak sampai nak makan kalo dapat tu.. heheh

selamat berhari minggu kak pah..

Zaitun said...

Salam kakpah

Comel sesangat....

Lepas ni saya tahu dimana nak tempah cupcakes hehehe....

♥cybermummy♥ said...

salam kenal kak pah ..
Comel cupcakes tu .. sampai saya teruja nak beri comment . Walaupun selama ini saya ni silent reader .shhhhh

Ku Tak Sempurna said...

memang ekao ni copek perasan la kakpah... tang mano comelnyo kapkek tu???


.
.



.
.


.
.


apo tunggu laie... bagi yo la kapkek tu kek org lain... cubo buek yg lain yg lebih cumilsss...

.
.

errr... kapkek yg tak cumilsss tu ekao pos kek den yo.. timo kasih kakpah..


hahahahaha... pndi tak den mengayat :P

aNIe said...

Memang comel sgt cup cakes tu...secomel orang yang bopoluh kotiak membueknyo...

kakpah said...

tb, hehe..munger2 untuk orang fomfuan je..

ejamaria, ko amek 4 bijik abih tu untuk orag lain tak der ar..

smm, cantik mestilah sedappppp

pika, nak belajar boleh.

paklong, salam. lama tak sesat ke mari

kakpah said...

hayati, kita pun belajar belum katam. tapi kalau nak tau sikit2 meh la..

tokma, memang untuk tengok tengok wakaka

erna, jangan la ko meragui akak hehe..yelah.. sendiri bikin.

catwoman, welcome.. cuma ada sajian cupcake tu saja. Nak ameklah mana yang pekenan.

ashley, sejak bila pulak ko on diet. semalam beriya2 makan kek kehkeh..

mamarempit, jom... kita tuju puncak..

kakpah said...

kaknora, rajin ni ada masa dan mood..

lilies, alahai...suh dia kelua dulu.

umi, mari le datang umah kakpah. lama tak jumpa nih..

ena, selamat hari minggu. Memang konfem sayang nak makan.

zaitun, oder jangan tak oder kehkeh

cybermummy, salam kenal. ala u ni.. jngan lah main sailen sailen. Tegur-tegur la kita..

kts, memang cantiklah ko punyo mengayat. Ekau jahit manik kek baju rayo akak, nanti akak upah dongan kapkek. mau tak..

anie, haha.. tapi gerenti poluh tak masuk dalam itu kapkek.

Kak Ezza@makcik blogger said...

kak..cc cantik but torang bonar kaler dia...takut nak makan kalau kaler macam ni...esok buat kalor ala ala samar sikit laa..
just my 2 sen....

Azita Zain said...

salam kakpah. cc torang bendorang tu mmg terbeliak biji mato nengok eh..!
sapa punyo? kalu takdo yg punyo, bak aih sini sobijik duo...!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...