Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Monday, May 24, 2010

Loyar buruk loyar baru

Salam.

Balik-balik je tadi dia bawa sebotol apeke namanya? air sabun?

Eee.. beli benda tu? Macam budak kecik, main bubbles.

Ala.. biarlah. Tiga ringgit je.

Tiga ringgit ke, lima posen ke, soalnya masih macam budak kecik.

Ala.. takper ar..


Inilah rupa seorang bakal lawyer yang dah nak masuk buat chambering di Rahmah and co. hari rabu ni.


kakpah

21 comments:

kakngah said...

mesti kekocik lu tak ngaso....

iina said...

Lah kak apo lak saleh ehh.. main yolah selagik dapek ;)

Ari tuh kitaorg main buih sabun lagik bosa kak.. peniup sabun tuh bosa org hehehe ;)

aNIe said...

Kak Pah..anak anie yang dah bekerja tu pun pergi Ganu untuk event orang lain beli baju...beli batik...dia bawak balik buih sabun tu...hehehehe

Ms.Lilies said...

Tiup2 buih...anak saya suka na main benda ni

Kak Ezza@makcik blogger said...

kak
saya yang dah tuo bangko ni pun soko gak main air sabun ni...

apa lah akak ni..cubo akak tiup sekali..mau gian tau...tercongang si Farish tu nengok uwan nyo main...

mummyseri said...

kakpah..
kalo kite lak jadi tukang tiup air sabun ni..buat masa ni lah..
budak kecik ni x pndai tiup tp nak main sangat bubbles :)..

Zaitun said...

Salam kakpah

Sama bidang anak kita perangai pun sama macam budak2.

ejaMaria said...

ala tak pe la... bukan buat tak baik pun, main sabun je...

indahhouse said...

salam kak pah,
bukan sajer dia, kak. saya pun teringin nak tiup menda tu. seronok jadi budak..kahkah...

Ena said...

alahai apalah salahnye..

comei jekk aksi cam gitu.. :)

Datin El said...

salam kakpah
semuga sihat selalu
hehe biarlah dia..sesaki lepas tension..

julietchun said...

guna yg ngan pistol tu pon cantik, tak letih mulut nak meniup :P

Webmaster@Echam said...

Salam Kak Pah,

Saya selalu gak beli air sabun tu. Bukan anak2 yang tiup tapi saya yang tiup....

ima said...

salam kak pah...lama betul tak jenguk sini...saya pun selalu gak tiup benda tu...anak yg kecik tu tak tahu tiup sayalah jadi mangsanya...tapi seronok gak klu sesekali tiup...hehehe

Kunang-Kunang said...

Salam Kak Pah,

Tak aper sesekali lepas tensen.

kakpah said...

kakngah, haha adolah kakngah.

iina, umangai.. ekau pun main gak?

anie, kehkeh..

lilies, ko pun samo kan?

ezza, iyo betul ko za..

lupekanje said...

eh...bukan dio kato, nk belikan utk faris ko? isk iskkk...tk senereh tul anak daro nih....dio lak yg main ehh....hehehe...

klu ado belen tu, bak acik sikit aahh...tingin gak nk main...ekekek

kakpah said...

mummyseri, tolong tiupkan tuk anak ek..wakaka

zaitun, sayang nak tinggalkan zaman budak2

ejamaria, mesti ko pun camtu gak kan?hehe

indahouse, hahaha

kakpah said...

ena, hikhik

datinel, salam. memang nak lepas tension tu

juliet, oo.. ada yang pakai pistol ek. aku pun tak tau

echam, salam. haha.. pecah rahsia

ima, salam. sebenarnya si emak yang nak main sangat tu...hehe..

kunang-kunang, haha..

Mak Su said...

yeahhh, having fun adalah sangat seronok :D

nazaTIMsuria said...

wah saye ade di sini! wahaha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...