Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Monday, December 6, 2010

Botak Lagi Cantik

Aku usap rambut adik.

Dah panjang rambut ni dik!

Nanti adik pegi gunting la..




Tak adalah panjang sangat. Cuma dah sampai ke telinga. Dan aku boleh tahan lagi tengok.
.
.
.
tapi
.
.
.
.
.
Ada rambut yang buat tangan aku gataaaaaaaalll je nak pegang gunting.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



34 comments:

kakcik said...

Assalam'alaikum Kakpah...

Hehehe...hahaha....

Selamat Tahun Baru Kakpah. :)

ejaMaria said...

hahaha...
jgn kak... rambut pokcik tu mahal... ;p

Selamat Tahun Baru kak pah...

kak Erna said...

kak pah..samo la kito..gatal yo tangan nak pogang gunting..
selamat tahun baru hijrah kak pah..

faraulah said...

Salam.

u make my day lah Kak Pah..
pagi-pagi dah tergelak :D

Kak Nora said...

Itulah bahananya, awas J*sma*e!

bujal X said...

makcik mengguris hati saya.
saya tidak suka idola saya dijadikan bahan gurau.

bwahaha~

Kakzakie said...

Salam kakpah,

Stail rambut tak sama. Janganlah gunting sesuka je....

Ms.Lilies said...

Wahahahaha....
Jangan kak...rambut 40 mil tu

DrSinga said...

Kak!!!!!!!!
saya laaaaaagi jaki..laaaaaagi geram...
rasa nak pakaikan cekak rambut pun ada!!!!!!!

julietchun said...

lama simpan tu, sayang :D

kak long said...

retro la...!

indahhouse said...

salam kak pah,
Er... tunggu lagi satu minggu nak bukaK skolah. :D

kucingorengemok said...

kak pah usap² dulu tak?

Kak Ezza@makcik blogger said...

kak pah....

terus terang lah nak cakap..saya pun rasa nak tarah kan saje rambut dia tu...getik betul...hahahaha

h4ni3 said...

hehehehee

agak2nya kalau kak pah jumpa dia face to face, berani tak nak botakkan dia??
=)))))

kakngah said...

hahahaha!!
ayo ai kpah ni... rambut cr mkn tu....

rezeki said...

kak pah

saya kalau gunting semenjak dua menjak ni dah bertahun jugaklah
mesin kira takde nombor, a.k.a botak hehehe

sedap lepas mandi tau, lap je
tak payah sikiat hehehe

iina said...

Hehehe.. kalau dapek digunting lah kalau dapek hehehe..

kakpah said...

kakcik, selamat tahun baru

ejamaria, selamat tahun baru gak

erna, selamat tahun baru gak...hehe..

faraulah, jangan dia saman dah le hiii

kakpah said...

kak nora, dah penah cuba ke.. kita tak penah.

bujal, haha.. makcik ni rimas. nak buat camno.

kak zakie, hiii.. gatal nak pegang gunting je. nak gunting tangan tak sampai..

lilies, nak tunggu pecah ni. Nak tengok gak pecah ke tak pecah..

kakpah said...

dr. singa.. pakai cekak rambut mesti cute.

juliet, ala.. sayang nak potong taruk sepit kat tepi pun kira okay.

kalong, haha

indah, tu kena tunggu tiga minggu lagi

kog, hehe tak kuasa aku

ezza, haha samolah kito

kakpah said...

hanie, kakpah menyorok belakang tiang

kakngah, osah boto e. tapiiii .. tak ghimeh ko.

pak itam, hah.. tu yang senang. kelemomor pun takde nak hinggap.

iina, duit banyak banyak buek apo. poi lah jumpo hair stylist mintak sajesyen potongan apo yang ngancam..

tasekM said...

ni dah kira n3 ngumpat ni tau kak.

ha ha.


.

Ku Tak Sempurna said...

den pun teringin nak tgk pesen baru rambut dia tu

.
.


thn baru tak nak tukar pesen ke??

hihihihi

Kunang-Kunang said...

Salam Kak Pah,

Semoga hidup terus diberkati seperti tahun-tahun yang sudah.

Salam Maal Hijrah.

Syarafina Hamidun said...

gelak besar, gelak guling-guling nie maklong! hahahhahaa

~Kak AZZ~ said...

Pueh sy fikir gambar sapo la tu...

Sapo tu kak...?

KAKTINY said...

agak2 kalau gunting rambut dia tu, buleh kot dia dapat target juta-juta seperti yg diwar-warkan sebelum ni?.. hihihi..

teringat kat adik tiny dulu.. masa kt UTM, lecturer dia siap pegang rambut masa kt dlm exam hall, dengan pertanyaan "nak A ke nak B for your lukisan aeronautik?"
lecturer buleh ugut penampilan sebagai tiket utk dpt A.. (sbb markah dia mmg dh A pon..)kahkahkah..

Zaitun said...

Kalau rambut pendek mungkin lagi hensem kan kakpah.

kakpah said...

tm, kira ngumpat ke ni hiii..

kts, ekau kek dalam tudung mano nak nampak. botak pun okay

kakpah said...

kunang-kunang, salam maal hijrah juga pd ani

syara, kahkah..

azz, laa.. tak kan ekau tak tau lagi azz oi. Yang nak pocah panggung juta-juta tu.. yang kalau sapo minum jus e boleh jadi kurus tu...

tiny, macam yang kakngah cakap, tu rambut cari makan. mana tau boleh bawak ong..

zaitun, orang dah hensem dah..

~Kak AZZ~ said...

Laaaa.... Tokey jual jus tu rupo ehhh...

Sey ni kok gmbr sokoghek2 mmg la payah nak cam... Lenkali kono lotak gambar ponuh kak....

Ju@Lucky^Mummy said...

kak pah... rambut dia mahal kak pahh.. pecah ponggong.... eh.. pecah panggung..

:D

su said...

rambut cendawan tuh rambut jutawan kak...geli ati sy bace! hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...