Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Monday, February 28, 2011

KURSUS ASAS FOTOGRAFI

STICKY POST.
Untuk N3 terbaru, sila ke bawah.


Tiru macam saya....
(Nyanyi macam zara Agus)


Anda ada DSLR tetapi tak tahu nak guna.
Anda ada DSLR tetapi asek pakai mode auto.
Anda ada DSLR tetapi dia yang kontrol anda sedangkan anda buat-buat bodoh.


Mahukah anda keluar dari kepompong itu dan exsplore dunia di sekitar anda sepuas-puasnya?

Kursus Asas Fotografi  ini akan memberi anda banyak kelebihan:
Anda akan menjadi TUAN kepada DSLR anda bukan sebaliknya.
Dan anda akan melihat persekitaran anda sebagai satu frame yang indah.


Tempat:  Hotel Amani , seksyen 9
                Bandar Baru Bangi

Tarikh : 5 Mac 2011 ( 9:00 pagi - 5:00 petang)

Bayaran:  RM 300.00


PENCERAMAH:     ALIHUDIN BAKAR

BIODATA:

PEKERJAAN
Penyelidik dan penulis skrip rancangan TV1 - Agrojurnal, Agrotek dan AgroAsia untuk RTM.
Pemilik AE Studio.
KELAYAKAN
Penang Photography Academy – 1994
RFM Photomaster – 2001
Menyertai bengkil fotografi anjuran CANON, ASFON dan Klik.
PENGALAMAN
Juru foto majalah Wawasan Pertanian – 1994 hingga 2004
Pengajar fotografi kepada Jabatan Pertanian, LKIM, UPM - 2002 hingga 2006.
Juru foto bebas – 2002 hingga 2009


Minat?
Jangan sayangkan duit untuk mendapatkan ilmu. InsyaAllah ilmu ini akan memberi pulangan berlipat ganda kepada anda.

Minat?
Sila kata 'ya.. saya berminat' di kotak komen dan email kakpah :
teepahanim@gmail.com

Minat?
Tapi tidak ada DSLR?
Tak mengapa.  Belajar dulu.  Beli DSLR kemudian.


Sekian.
Siapa taknak belajar RUGI.

20 comments:

kak long said...

kak den baco yo la entri akak ni..yo...blh kan...:((

fmina08 said...

salam kak pah..den pon numpang baco yo lah..:((

Kak Nora said...

Hajah,
Mak juga dapat capture gambar macam hajah ambik tu. Cantiknya. Camera saya ...segan lah!

h4ni3 said...

alaaa... takde diskaun ker kakpah?
eheh :D

KAKTINY said...

pasni leh tambah satu subjek alternative utk bebudak tadika aulad:- asas2 photography.. buleh kak?.. hihihihi...

ashley said...

TU SAJA NAK MERACUNI FIKIRAN AKU LA TUU!!!
racunnnnn
racunnnnn..
hahahah

Kakzakie said...

Tangan yg ada pengetahuan photography dgn yg tak de memang berbeza. Cantik bunga yg difokuskan lebih clearkan... Nak kursus hm... jauhlah kakpah.

~ Cik Azz ~ said...

Minat..

Tapi....

Takpe la, tunggu lain masa dan ketika...

Sekarang ni sangat2 kesempitan segala2nya...

**Tanam azam dulu ni.. hehe..

Insan Marhaen said...

teringat abah IM yang kaki kamera semasa hayatnya dulu.

pak long said...

salam..
ala kak pah..jauh sangat ngan tepen...

ereen said...

Nampak gaya seperti sesuai utk diri ku yang tak berapa nak pandai lagi guna d7k... menarik2....
kene pk2 ni ... menarikkkkkkkkk

kakpah said...

all,
Jom la...
den tukang carik orang je. mudah2an dapat komisyen haha..

MULAN said...

salam kak..

saya lah yang itu... yg ada camera setengah depa dslr.. tapi dok guna auto mode je..

jauh nya kat bangi.. saya kat tganu kak.. kalau dekat mmg nak join..

DrSinga said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......
jap...
ada sessi renang2 di PD lak hari tu...
nanti kita komperem...
memang nakkkkkkk pergi!!

S..U..D..@..I..S said...

wau bestnya minat tapi x berkesempatan

aNIe said...

Kak Pah... anie ni minat...tapi kameranya takde...yg ada anak punya...hehehe... pastu dah rabun dekat...camaner tu...

JunAina said...

huh...memang betul2 teruja dengan DSLR. bilalah nak boleh beli satu...poket masih mengatakan tidak!

nor said...

Louis Theroux: The Ultra Zionists
di you tube

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hotel amani?? wah hotel anak cheq tue..hahahahahah

azieazah said...

Bunga PURPLE...!

I like!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...