Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Sunday, October 30, 2011

Konvokesyen Aulad

Phew!!!!!
(Bayangkan tangan yang mengaut peluh yang melughut-lughut di dahi dan merenjiskannya jauh-jauh ke atas tanah)

Pagi tadi, Ahad 30 Oktober berlangsung majlis konvokesyen tadika Aulad.  Menandakan berakhirnya satu lagi event besar sepanjang tahun. Alhamdulillah.. selesai sudah.  Anak-anak ini akan pergi meninggalkan kami dan terus melangkah ke dunia seterusnya.  Doa kami buat mereka supaya terus mengejar kejayaan demi kejayaan baik di dunia mahukan untuk akhirat.

Biarlah gambar sahaja yang bercerita.

Aulad main branch



Aulad Perdana


Aulad Jasmin


Aulad Mesra











Maaf.  Saya masih seorang amatur.

ibundo

21 comments:

S..U..D..@..I..S said...

alolololo..cutenya sumeee2 yg paling cute si faris tu....

@xiiinam said...

Tahniah kakPah dan krew...

Citarasa Rinduan said...

wah..............

mmg depa sangat comel...

dan cantik gambar2 diatas..
termasuk si firas, dia cucu comel

Ms.Lilies said...

waaaa si faris...
gaya dah A1 tu kakpah

:)

kaklong said...

osah ponek ea tu...





biar faris lak ganti an nenda...buleh?

kakngah said...

osah gobu eh longan dak faris ni la... meh makngah geget sikit!

hani@debumelukut said...

grand nya sambutan..seronok tgok budak2 sekecik itu boleh bawak diri kat majlis rasmi..

Dik, meh tangkap gambar Aunty ni..1, 2, 3..cheezzzzzzzzz.

Ena said...

syoknya tengok majlis konvokesyen kat tadika aulad ni.. meriah & grand!

tak lama lg anak dara ena pulak yg akan konvo tp tak grand gini la..

cahya indah said...

ramainya budak2, Bundo..mesti meriah. congrats dah selesai semua :)

ejaMaria said...

hebat... faris dah main digital kamera... sket hari lagi dia usung la dslr Bundo... ;p

Kakzakie said...

Dah dalam banyak-banyak gambar kakak rasa seronok melihat anak-anak teruja dgn konvo.. tetiba last ada hero bergaya dgn camera nenda dia hihi... Gaya dah ada sebab selalu nampak. Nampak kan oak dia ligat kakpah....

Hjh Noralenna Abbas said...

Tahniah! Semoga Tadika Aulad terus cemerlang (and colurful!!)

tasekM said...

tak dilempar kamera tu dek faris kak..?

:)



.

Anaa said...

waaa comel comelnya... ni pun tengah excited tunggu graduation anak dari tadika dia.. :)

takpe faris, tak lama lagi jadi pro macam nenda.. :)

julietchun said...

hilang penat tgk kekanak comel2 tu yer.

JunAina said...

suka tengok gambar2 rambut curly tu...

~ Cik Azz ~ said...

Zaman sey dulu takdo nak pakai2 topi tu dohh.. huhuhu..

Bilo nak klik ni Faris.. lotih dah songih ni haaa... hehe...

ibundo said...

sudais,
orang nak ambil gambar dia punsbuk sama.. berebut dengan atuknya.

cklah,
tenkiu cklah..

ayu,
penghibur kala duka

lilies,
gaya dah memang ada. Tu belum masuk yang meniarap lagi tu..

ibundo said...

kaklong,
memang ponek kaklong.

kakngah,
ekau jangan ajar dio ngigit kakngah. kang nenda e gigit ko balik kang.

hani,
memang seronok tengok kanak2 ni berseronok.

cahya,
macam yang bundo cakap.. phew!!!

ibundo said...

maria,
skang ni dia tak berani nak rebut kamera bundo. siang2 dia dah cakap.. bewat!!!!

kak zakie,
memang ligat otak dia ni. Kalau henfon tu kang, dia tahu je mana nak tekan. Adei.. kita ni je yang cuak takkut terdelete mana-mana yang penting.

kak nora,
amin..

tasek,
cuak gak tas oi.. Tu atuk punya. Siap stenbai ke kat tepi takut tebarai.

anaa,
pastinya hobi nenda ada yang mengambil alih.

juliet,
penat penat gak ju weh..

jun,
hehe.. bila tarik dah panjang 3 inci. nenda nak potong sikit..

cik azz,
haha.. zaman kpah dulu tadika pun takdo..

nurkaloi said...

bdak tecik pun ade konvo kann
kelass hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...