Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Monday, November 14, 2011

Kering








Sekering idea aku.


ibundo

21 comments:

Kunang-Kunang said...

Kenapa kering. Kan musim hujan ni!!.

miloais said...

cantik lah kak photo2 ni!

Citarasa Rinduan said...

kalau ayu kata ibundo photografer, boleh tak???

kakngah said...

gambar cili kogheng xdo ko kak??
hihihi!!!

cahya indah said...

gambar daun kering pun cantik Bundo..boleh book Bundo lah lain kali, tak payah susah2 cari photographer :)

kaklong said...

SKIL MENEBAK AKAK,DAH SEMAKIN MENGANCAM...HEHEHEH!

pB said...

jangan hati kering dah ler

aNIe said...

Suka sgt tgk gambar2 yang kak Pah ambil...berseni...

Kakzakie said...

Penuh pengertian... bukan kering idea tapi kreatif kakpah. Hidup kita sama macam daun ini juga....

~ Cik Azz Abu Bakar ~ said...

Tu daun pokok bendi ke kak.. Sian dio koghing..


Koghing idea takpo kott.. Asalkan poket tak koghing... hehehe..

ibundo said...

kunang-kunang,
dah sampai masanya ani hehe..

miloais,
tu tengah takder kerja lah tu..

ayu,
jangan.. belum sampai tahap.

kakngah,
haah kan? nanti kakpah amek gamba cili koghing pulak.

ibundo said...

cahya,
err.. ada rancangan dah ke hehe.

kaklong,
kadang2 monjadik.. kadang2 tak jadik. all depends kek mood gak

pb,
hati kering tu yang takut tu.

anie,
tenkiu

kakzakie,
memang. apa yang ada di keliling kita ni ada hubungkait..

azz,
iyo. Daun bende. Tando e pokok bende bolakang ghumah tu dah nak kono tanam baghu.
Poket koring? Jangan ar..

JunAina said...

dah sampai masanya keringlah menanti daun baru tumbuh tapi kakpah memang tabik springlah pasal photography nie...

Anaa said...

kak pah, nengok daun kering pun boleh dapat idea, kira tak kering la tu..

cahya indah said...

Bundo, rancangan yang tu lama lagi laa..hehe. Baru habis belajar ni, kerja pun tak lagi..kalau rancangan ambik gambar untuk konvo pun kira rancangan lah kan Bundo..hehe

koleksi novel terpakai said...
This comment has been removed by the author.
Acik Erna said...

lamon bona kak pah tak tengok tu..sampai koghing daun e..

Zaitun said...

Angkut kamera ke mana pergi tentu banyak dapat idea hehehe...

ibundo said...

Jun,
macam tu lah hukum alam kan?

anaa,
haha.. (kpah tak kering gusi)

cahya,
selamat menempuh alam pekerjaan pula lepas ni.

erna,
iyolah gak e tu.. asek buek kojo lain yo.

AzeedA said...

ai kakpah.. lom wednesday dah wordless nih hehee..

Munnafendy said...

snap sndiri ke kak? cantik lah gmbr2 ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...