Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Tuesday, March 30, 2010

Sila........ sila......







Salam. Kakpah tengah bizi ni. Masuklah rumah kakpah. Karipap dengan teh tarik ada tu.
Itupun oder dengan pakcik gugel.






Jangan segan. Buatlah macam rumah sendiri.

26 comments:

kakchik said...

salam kak pah. kakchik nak tumpang sarapan la hari ni. sedap tu pekena karipap panas dengan teh tarik.

indahhouse said...

salam kak pah,
er..walau dah breakfast..masih lapar lagi bila tengok karipap dan teh tarik tu...

ita cutevirus said...

kak pah, karipap tu nempak menyelerakan.. tp, kang ni ita nak mengelak amek teh tarik...

Kunang-Kunang said...

Salam kak pah,

Kak ani belum sarapan. Bestnya nampak karipap tu. Teh tarik tu mengancam.

Selamat bersarapanlah yer kak pah. Saya baru habis siram pokok bunga. Pagi2 jadi nenek kebayan jap.

mummyseri said...

Salam kak pah..alhamdulillah da knyang ni sarap karipap n tehtgarik :)..

mummyseri said...

:) kak pah sowy salah salah taip tehtarik:)

Yunus Badawi said...

Saya bawak Adam dgn emak dia sekali utk sarapan rumah kakpah boleh tak?

annie said...

Kak Pah, ku takkan tergoda lagi...

Kak Nora said...

Salam, Sahabat dan breakfast siber!

kucingorengemok said...

bagus tuan rumah ni, busy² pun sempat hidang food ;)

kakngah said...

teh tarik kogheh.
sembolit kak...

Azita Zain said...

alhamdulillah! saya dah tumpang makan sebiji karipap dan segelas teh tarik. esok ada lagi tak offer cam gini kakpah?? hehehe...

Ejamaria said...

pakcik gugel buat delivery servis tak? nak suruh hantar kat opis je...

Ms.Lilies said...

teh tarik??
lambat lak dtg umah kak pah ni...
ai br minum teh o panas huhu..
datang skali lg agak2 ado x ek

NURUL said...

adehh..
terliur ni kak pah!!

TOKMA said...

Kakpah, tokma makan kulit karipap jer bleh.!!

tasekM said...

macam pernah baca je n3 cenggini. kat blog sapa pun ntah le...

he he.



.

pB said...

tadi sarapan nasi berlauk


karipap tu inti apa , kak pah?

pB said...

tadi sarapan nasi berlauk


karipap tu inti apa , kak pah?



Hi hi hi pada komen TM tu

Mak Su said...

karipap pusing inti keledek ker? taruh ayam tak? :)

pak long said...

salam buat kak pah...
akak ni memang membangkitkan selera jer.....esok sah nak makan cam manu akak ni...

Erna said...

sian kak pah..sebok..tapi sompek lagi hidang kan karipap pusing tu..mesti sodapp..

xiiinam said...

Lama dah ckLah bersila kakPah....tak teraih-raih lagi karipap tu....


:)

iina said...

Karipap pusing memang best kak ;)
tak nak buat cam umah sendiri nanti kena kemas sendiri gak hehehe ;)

ElyaElmo said...

dah lama nye tak makan karipap mcm tu.....alaa teringinn ni!!!~

qaseh mas said...

Salam Kak Pah
wah sedappnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...