Followers

jom klik

TADIKA AULAD HAS BEEN MOVED TO ANOTHER LOCATION. CLICK HERE IF YOU WISH TO GO TO TADIKA AULAD

Wednesday, June 23, 2010

Hello!! Hello!! One Two Three

Salam.


Masa meeting haritu aku bertanya dengan si Mah,

Mah, kat kampung kau ada budak nak kerja tak. Kakpah nak cari pembantu nak jaga si Faris ni.

Mah jawab dengan pelat kelantan,
Nanti saya cuba tanya. Kalau yang burumo macam saya ni kakpah mau ke.

Burma pun burma lah. Asalkan Islam . Eh.. kan ke kau orang Patani. Bila masa pulak jadi orang burma.

Ala kakpah ni. Berumur macam saya...


Kalau lupa, kts pesan makan kismis banyak-banyak. Tapi kalau ada sound trouble ni nak kena makan apa ek?

kakpah

26 comments:

Catwoman said...

Salam Kak Pah....

Kalau sound sudah trabel...itu tandanya kene jumpa doctor telinga daaaaaaa......kasi cuci itu lubang yg sudah trabel daaaaaa.

:)

Ena said...

heheheh..

tak tau la kak pah nak buat apa kalo sound dah jadi cenggitu.. huhu

kak long said...

123 testing...
over-over...
roger n out...

ada dengar..he3

~Kak AZZ~ said...

Hehehe....
kalau sound trabel tu kena la tengok balik citer Tompel dulu2 tu..

Apa khabar pak..??

Haaa... engkau nak kapak..??

sabar je laa...

kakcikseroja said...

Salam Kak Pah..

itu bukan sound troble, cuma silap pendengaran je! hehehe.. :)

kakpah said...

catwoman, ni yang masalahnya. Masa tak ada nak pegi jumpa doktor ni. bizi tak habis lagi heheh..

ena, erk.. ko tak dapek nak nolong?

kakpah said...

kalong, eh..eh.. donga pulak..

azz, wakaka... teringat pulak citer ahmad albab.

kakcik, sejuuuuukk hati kakpah mendengarnya.. hiiiii...

Ms.Lilies said...

aaaaaa....
lupa korek telinga kah?
hihihi

Kak Nora said...

Mana cotton bud, ah?

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

dia ckp cepat sgt kot..tu yg dgr mcm burma tu..dok kecek kelate sokmo..berumo jd burma le (",)

kucingorengemok said...

haha... kalau sound trouble sila keluarkan kismis hak dok dalam telinga naaa

dulu kawan kata, tu kedai moto saya... mana ada kedai motor? rupanya kedai mertua... haih, orang kelantan, orang kelataannn!

anymz said...

sound trouble takyah makan apo2 kakpah...makan nasi mo tempoyak yo lah..rumah se byk ni..nnt se anta ke bangi tu..nak??hehe

kakngah said...

buat la appoimen ngn dr. singa
aaaauuummmm!!!!!

Zaitun said...

Salam kakpah

Lidah orang Kelantan kan ke berbelit2 bukan salah orang yang mendengar.

ejaMaria said...

haih... ini bukan sound trebel... ini miscomm... hehehe

tasekM said...

ni mungkin masalah tak paham bahasa kot ni kak.... he he.


.

Mak Su said...

hihihi..... ;)

Ku Tak Sempurna said...

klu lupa, mkn kismis...
klu sound trouble errrrr


.
.



jwpn den mcm si kucingorengemok


hahaha... :D

julietchun said...

masa meeting tu harap kakpah takde pulak salah dengar ye :P

kakpah said...

miss lilies, masa tu memang dah sebulan tak korek. oooppss..

kaknora, si faris buat main. dah habis berterabor

noorwahidah, tak perasan pulak tapi tu lah yang kakopah dengar hiii..

kakpah said...

kog, wakaka.. dalam telinga tak ada kismis. yang ada kaya je..

anymz, wow tempoyak.. teliur pulak kek samba daun kayu.

kakngah, aku takut nak jumpa dr singa. dia kata dia garang...

zaitun, haha.. sama lah berbelit macam lidah orang nogori nih..

kakpah said...

ejamaria, bukan sound trabel ek.. senang sikit hati aku ni, hehe..

tm, memang salah paham bahasa orang le ni..

maksu, hihihi..

kts, udah aku jelaskan pada kog haha..

juliet, bukan takut silap dengar, takut buat2 tak dengar..

kak Erna said...

kak pah..bagi saya yo la jago faris tu..seronok tu..comel..tengah keletah pulak tu.mesti terhibur selalu...

AZANI said...

salam hajjah
sayapun sound trouble......selalu lepak celah turbine....

lupekanje said...

kak..klu berumo cam acik ni nak tak??
amek la acik yo, jago part taim dak faris tuh...

ni bukan masalah tingo...tpi mslah baso...kecek tok pehe...kehkehkeh.

kakpah said...

erna, tongah lasak.. tu yang loteh tu

azani, samolah kito yo

acik, haha..tulah pasal cik. soghe kecek nogoghi soghe kecek kelate..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...